Trei români, jaf spectaculos în Franţa. Au furat obiecte în valoare de 500.000 de euro

Trei români au furat într-o singură noapte bunuri de 240.000 €, în Franţa. Era a doua lovitură, prima le-a adus 260.000 €. Cei trei au fost arestaţi şi judecaţi miercuri în regim de urgenţă.

Trei români în vârstă de aproximativ patruzeci de ani au fost arestați luni, 28 octombrie, de jandarmeria Chateaulin, pentru o serie de jafuri în mai multe orașe din Finistere. Paguba totală produsă de aceştia este de peste 600 000 €.

Cei trei sunt suspectați că ar fi comis o serie de jafuri în parfumerii și magazine din Carhaix, Morlaix, Lesneven și Pont -l’Abbe. În total, bunurile furate au o valoare mai mare de 600.000 EUR.

Duminică seară, a avut loc un nou jaf la parfumeria Nocibi din Douarnenez. Un jaf de 239.000 de euro. Totul a început însă în februarie anul trecut, după ce parufumeria Marionaud, din Carhaix, fusese spartă, suferind o pierdere de 260.000 de euro, conform observator.tv.

După investigații, urmele de ADN au permis jandarmeriei să identifice unul dintre cei care se presupune că jefuiau. Cunoscut deja de justiție, s-a dovedit că locuia în Mellac, în apropiere de Quimperle. Au fost recuperate din casa lui doar produsele de înfrumusețare furate duminică noaptea, scrie letelegramme.fr.

Cei trei au fost deja duşi miercuri în faţa judecătorului, care a dispus plasarea lor în arest preventiv.

sursa:dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *