Tudorache, replică la prima zi de lucru a lui Clotilde Armand: „Luați cu popcorn”

Dezvăluirile făcute de Clotilde Armand, după prima zi de lucru ca primar al Sectorului 1 București, sunt considerate doar un spectacol de PR de fostul edil.

Vineri,Clotilde Armand susținea că a descoperit o „gaură” de 700 de milioane de lei în bugetul Primăriei Sector 1, a prezentat imagini cu un tocător de hârtii din biroul fostului primar, Daniel Tudorache, și o tonfă – un baston special de autoapărare, pe spătarul scaunului.

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută. Mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”, a scris Armand pe pagina de socializare.

În replica, fostul edil susține că totul e doar imagine publică.

„A început show-ul la Primăria Sectorului 1. Luați cu popcorn! Prima inspecție la locul de muncă i-a prilejuit primarului validat și prima ocazie de a se da în spectacol. Briliant PR! Atâta doar că: Nicio poză nu este din biroul primarului, ci din secretariat. Doamna venită din Franța și validată în România la Sectorul 1 ar trebui să știe că orice instituție are echipamente de distrugere a hârtiei. Așa prevede legea. Noi am lăsat birourile goale. Drept pentru care, întreb: pulanul (bastonul de polițist) l-ați plantat pentru efectul dramatic al postării sau ca o amenințare pentru colaboratori?!”, a declarant Tudorache.

Acesta nu a făcut însă nicio referire la faptul că bugetul instituției ar putea înregistra o „gaură” de 700 de milioane de lei, până la sfârșitul anului, și nu a spus nimic nic despre cele peste 800 de contracte de reprezentare legală pe care instituția le-ar fi semnat cu o casă de avocatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *