Uite directorul, nu e directorul! Dănilă Miloș, detașat în Giurgiu!

SI-A TRIMIS PNL-UL DIRECTOR LA DSP GIURGIU !Ce v-am spus ? Batalion disciplinar !Ne” povestiti”si nouă , pe sticlă astăzi „domnule klaus ,” ce aveți cu Giurgiu ? Știți ce secretari de stat aveți de la Giurgiu ?! Nu știți, pentru că Giurgiu nu face parte din calendarul dv turistic , nu este peste ocean ! Vă trimitem curând o scrisoare deschisă, poate vă…punem la curent cu câte ceva despre …guvernul meu !

Uite directorul, nu e directorul! Cam asta se întâmplă în aceste zile, nu doar la spitalele din Reșița și din Caransebeș, ci și la Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin.

După ce în urmă cu câteva ore, reprezentanții DSP Caraș-Severin anunțau că la conducerea instituției revine juristul Dănilă Miloș, după interimatul de aproximativ cinci săptămâni al doctorului Romeo Dumitrescu, aflăm acum că „proaspătul” director a fost deja detașat în Giurgiu.

Directorul executiv al DSP Caraș-Severin, jr. Dănilă Miloș, a fost detașat pe funcția publică de conducere în calitate de director executiv la DSP Giurgiu. Domnia sa trebuie să ocupe această funcție începând de mâine, 20.05.2020, potrivit referatului de stat al Secretarului de stat Horațiu Moldovan, aprobat de către conducerea Ministerului Sănătății cu nr. NT 2587/18.05.2020. detașarea se produce în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu completările ulterioare”, se arată în comunicatul Compartimentului de Comunicare al DSP Caraș-Severin.

Și asta în condițiile în care printr-un alt comunicat al DSP-ului eram anunțați, cu câteva ore înainte, că potrivit unui ordin al ministrului Nelu Tătaru, emis în data de 18.05.2020, Dănilă Miloș revine la conducerea DSP Caraș-Severin începând cu data da 15.05.2020, odată cu încetarea stării de urgență. De precizat însă, că instituția a fost condusă până ieri de Romeo Dumitrescu, care anunța  că decizia de a face un pas în spate i-ar aparține și că luni, 18.05.2020 și-a depus mandatul în fața prefectului Cristian Gâfu.

Pentru moment, reprezentanții DSP anunță că nu știu cine va conduce de mâine instituția.

Publicat de Nicoleta Croitoru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *