Veste proastă pentru PSD! A pierdut procesul și acum trebuie să spună pe ce a cheltuit banii!

În baza Legii 544/2001, ONG-ul a deschis un proces împotriva PSD după ce partidul a refuzat să trimită o situație a cheltuielilor pe 2016, 2017 și 2018 provenite din subvenții de la stat.

Curtea de Apel Iași a menținut decizia de fond și a dat câștig de cauză organizației.

Partidul Social Democrat a refuzat să ofere explicații, iar mai apoi în timpul procesului a adus tot felul de scuze puerile.

,,Am câștigat definitiv procesul cu PSD

Curtea de Apel Iași a menținut decizia de fond care ne-a dat câștig de cauză în procesul cu PSD după ce acesta a refuzat să răspundă cererii noastre adresate în baza Legii 544/2001 prin care am solicitat situația detaliată a cheltuielilor pe 2016, 2017 și 2018 provenite din subvenții de la stat.

PSD nu a catadicsit să ne răspundă, ne-a ignorat și sfidat toate apelurile, iar după ce i-am chemat în instanță, a venit cu explicații și întâmpinări fie puerile sau caraghioase (legate de calitatea procesuală sau adresa noastră de email ), fie contrare legii.

Toate explicațiile fanteziste ale pârâtului au fost spulberate rând pe rând de instanța de trei judecători ai Curții de Apel Iași (…)

Banul public determină caracterul public al informației referitoare la modalitatea sa de cheltuire.

Așadar, PSD trebuie să ne spună cum și ce-a făcut cu banii din subvenții. Fără amânări și alte tertipuri. Va fi frumos, ” a scris organizația Reset pe Facebook.

Am câștigat definitiv procesul cu PSD ❗️Curtea de Apel Iași a menținut decizia de fond care ne-a dat câștig de cauză…

Gepostet von Reset am Dienstag, 5. Mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *