Vicepreședinte de SINDICAT de Poliție: Tot sistemul S-A BLOCAT după ce am testat aplicația de localizare a apelurilor de urgență

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, susține că a sistemul s-a blocat atunci când a încercat să testeze aplicația de localizare a apelurilor de urgență. El spune că un superior din IPJ Suceava l-a dat afară din încăperea în care făcea testarea.

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, spune, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că a vrut să vadă dacă aplicația de localizare a apelurilor de urgență funcționează.

Citește și: Neglijența de la 112 NU se PEDEPSEȘTE – Polițistul din Timiș care a REFUZAT să trimită echipaj omului UCIS cu drujba, încă nepedepsit

„Am vrut să mă conving personal despre cum funcționează (sau nu) acea aplicație de localizare a apelurilor de urgență. Fiind polițist activ și având acces la informațiile clasificate, deci neîncălcând nicio procedură de acces, am fost invitat de către ofițerul de serviciu principal în camera dispecerului IPJ Suceava, pentru a mă documenta profesionist înainte de expunerea unei opinii publice. Firește, l-am rugat pe colegul care era de serviciu să îmi explice cum funcționează renumita, de acum, aplicație de localizare. (…) Am uitat să precizez că în momentul accesării aplicației de către colegul meu, tot sistemul se blocase”, scrie polițistul pe rețeaua de socializare.

El mai povestește că un superior din cadrul IPJ Suceava a intrat în încăpere și l-a scos afară.

„După doar câteva minute, , în încăpere a pătruns șeful Centrului Operațional al IPJ Suceava, cu o falcă la mansardă și una la parter, care nici mai mult nici mai puțin, m-a scos afară din încăpere. (…) Și diliul (pentru că în acel moment avea comportamentul unui om cu afecțiuni psihice grave) așa a încercat să bage rahatul sub preș: împiedicând un sindicalist să observe, să constate și să aducă spre încunoștiințarea publică a gravelor deficiențe de logistică cu care ne confruntăm!”, mai scrie polițistul.

Bogdan Bănică îl invită pe ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, să facă o vizită la Suceava, unde, crede el, „ar trebui să înceapă verificări la IPJ Suceava”.

„Așa se încearcă, domnule (proaspăt) ministru, înghițirea mizeriei în propriile gușe de către șefii de subunități. De ce? Pentru a arăta că totul este roz, de frica pierderii scaunelor, când de fapt, această instituție pute! A incompetență, a impotență, a corupție! A cadavru…”, mai scrie vicepreședintele Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Sursa:www.stiripsurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *