Victor Ponta e sigur că vor fi alegeri pe 6 decembrie: „Dacă eram eu premier, deja erau cu puie monta“

Chiar dacă în Parlament a fost depus un proiect pentru amânarea alegerilor parlamentare până în martie 2021, Victor Ponta este convins că alegerile lor avea pe loc pe 6 decembrie, aşa cum a stabilit Guvernul. Liderul Pro România îl consideră vinovat pe premierul Orban pentru creşterea bruscă a numărului de cazuri de COVID-19, pe care le pune pe seama alegerilor.

Victor Ponta

„Până pe 7 decembrie ne e foarte bine, trebuie să facem neapărat alegeri, trebuie să dăm puterea PNL şi USR, că uite ce buni sunt ei. După 7 decembrie vine nota de plată. Dacă oamenilor le place chestia asta, ce poţi face? Eu sunt convins că vor fi alegeri. Nu contează ce decide Parlamentul, nu contează cifrele cu cazurile de Covid. A spus clar preşedintele că se fac pe 6, domnul Orban a zis clar pe 6, USR imediat a zis ce a zis PNL, se fac pe 6. Ne pregătim pentru ele. Eu de trei zile stau la Pro România, cu colegii, luăm măsuri, ne pregătim pentru parlamentare.

Chiar dacă în acelaşi timp, mai spun o dată ce am spus şi la locale: dacă aş fi fost prim-ministru, nu aş fi organizat alegeri. Şi aşa începe şcoala, şi aşa vine sezonul rece, şi aşa avem probleme cu sistemul sanitar. Când le rezolvăm pe astea şi când situaţia e stabilă, sub control, facem alegeri, că e bine să faci alegeri. Dacă la 1000 de cazuri pe zi ai început campania şi a doua zi după alegeri ai 2500 de cazuri pe zi, ăia 1500 sunt vina prim-ministrului care a organizat alegerile. Dacă Doamne fereşte eram eu, să vedeţi câtă lumea era în piaţă să puie monta, să-l dăm jos”, a declarat Ponta la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *