VIDEO Petrecere cu manele şi sute de persoane, după alegeri. Cum au sărbătorit victoria primarul reales a 5-a oară şi votanţii. Nimeni n-a dat doi bani pe Covid

Un cetăţean revoltat a filmat scenele, reclamând că Poliţia nici nu s-a sinchisit să intervină pentru a sparge gaşca: „Eu sunt din Curcani, Călăraşi. Sigur, dacă o să daţi search pe adevarul.ro o să vedeţi ştiri cu problemele apărute mereu, la alegeri, în satul meu natal. Şi de aceasta dată a avut loc un eveniment neaşteptat. După ce am aflat rezultatele, primarul reales (Gazu Aurel) a dat o petrecere la care au participat peste 50 de persoane. Manele, dedicaţii şi îmbulzeală. Totul s-a petrecut după ora 01.00 noaptea. Susţinătorii au aclamat, au dansat, au cântat împreună, nici urmă de distanţare socială sau de POLIŢIE. Nici măşti n-au purtat. Cum e posibil?” a relatat localnicul indignat.

La Curcani, fostul primar Aurel Gazu a mai câştigat un mandat, de această dată cu sprijinul PSD, partid la care s-a înrolat recent. Astfel, Gazu a ajuns la cel de-al cincilea mandat, conducând destinele comunei de 16 ani. O astfel de performanţă trebuia sărbătorită, motiv pentru care primul gospodar al comunei a organizat petrecerea chiar în curtea casei sale. 

Paranghelia a început la ora 12.00 şi s-a încheiat în zorii zilei de luni. Niciunul dintre participanţi, aşa cum se poate observa în filmare, nu a fost deranjat de aglomeraţia creată şi nimeni nu a purtat mască de protecţie, ca măsură împotriva noului coronavirus.

Vă mai recomandăm şi:

 

Alegeri locale 2020. Vergil Chiţac şi Stelian Ion, la egalitate pentru Primăria Constanţa. Decebal Făgădău, pe locul al treilea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *