Violeta Alexandru nu dorește să facă testul Covid-19. Care este motivul invocat de ministrul Muncii

Recent, premierul Ludovic Orban a anunțat că este posibil să fi luat infecția cu noul tip de virus, după ce o persoană din cadrul unei emisiuni la care a participat recent, a fost diagnosticată cu Covid-19. Așadar, potrivit informațiilor, toți cei din cadrul Guvernului trebuie să își efectueze testul ca măsură de siguranță. Violeta Alexandru refuză însă să facă acest lucru. Care este motivul?

Ministrul Muncii refuză să facă testul pentru Covid-19. Care este motivul?

Deoarece premierul Ludovic Orban a transmis recent că și-a făcut testul pentru coronavirus, toți miniștrii Guvernului sunt nevoiți să o facă, scrie antena3.ro. Acesta și-a efectuat testul luni dimineață, iar pentru că ar fi putut intra în contact și cu alți politicieni, cel mai sigur este ca toată lumea să îl facă. De asemenea, premierul și-a anulat și toate întâlnire fizice.

Totodată, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, refuză să facă acest lucru. Aceasta susține că nu se va testa, deoarece nu a fost contact direct cu premierul Ludovic Orban. Cu toate acestea, mai multe persoane care au stat lângă Ludovic Orban sunt acum în așteptarea rezultatelor.

Violeta Alexandru nu dorește să facă testul Covid-19. Care este motivul invocat de ministrul Muncii

Sursă Foto: Mediafax Alexandru Dobre

Nicușor Dan este suspect de Covid-19

Noul primar al Capitalei ar fi stat ceva vreme alături de premierul Ludovic Orban, care nu a prezentat până în acest moment simptome specifice noului virus. Chiar și așa, Nicușor Dan a mărturisit că a fost să efectueze un test pentru coronavirus pentru a fi sigur. Până la aflarea rezultatului, acesta a decis să se autoizoleze.

„Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând – cu vești bune, sper”, le-a scris Nicușor Dan urmăritorilor de pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *