Viorica Dăncilă anunţă planul PSD pentru prezidenţiale: În 2014, sondajele îl dădeau pe candidatul Iohannis cu 20% şi a câştigat

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat sâmbătă că în PSD vor exista sanțiuni, dacă nu se va performa la prezidențiale și primul care va plăti va fi candidatul. Dăncilă a explicat că primul obiectiv este intrarea în turul II și apoi se va face analiză, fiind vorba de strategii diferite.

„Cu siguranță prezidențiabilul PSD va intra în turul II și noi sperăm să și câștigăm. În 2014, sondajele îl dădeau pe candidatul Iohannis cu 20% și a câștigat. Eu mă bazez pe forța acestui partid, pe forța PSD. Eu cred că PSD s-a unit și rezultatele de la prezidențiale vor arăta acest lucru.

Nu trebuie să porniți de la acest aspect. Trebuie ca cel care intră în cursa prezidențială să aibă procent bun în sondaje, dar trebuie să fie susținut de organizații. Într-o astfel de luptă nu intri singur, trebuie să fi sigur că ai susținerea întregului partid, iar dacă candidatul nu are susținere, atunci putem avea surprize privind rezultatul final.

Cum cel sau cea care intră în bătălia de la prezidențiale trebuie să-și asume că duce partidul în turul II, atunci și fiecare președinte de organizație trebuie să-și asume.

Primul obiectiv este intrarea în turul II, dar marele obiectiv este să câștigăm alegerile prezidențiale. Am vorbit de turul I și turul II pentru că vom avea strategii diferite. O strategie pentru turul I și o strategie pentru turul II. Bineînțeles, va fi o sancțiune pentru cei care nu performează.”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *