Viorica Dăncilă le pune GARDIENI miniștrilor din PNL: ‘Au mai rămas 19 zile până când vom scăpa de DICTATOR’

Guvernul PNL va avea ”dublură” din partea PSD! Viorica Dăncilă a anunțat, marți seara, că PSD va forma un grup ce va monitoriza tot ce vor face Ludovic Orban și miniștrii săi.

Șefa PSD, candidată la alegerile prezidențiale, spune că românii mai au de așteptat 19 zile pentru a scăpa de ”acest președinte dictator”, cu referire la Klaus Iohannis, pe care îl acuză că vreas să acapareze toate instituțiile statului ”și a îngenunchea România”.

”Pentru a preveni abuzurile și nedreptățile pe care Klaus Iohannis și Guvernul său le pregătesc românilor, Partidul Social Democrat va forma un grup care va monitoriza constant activitatea Guvernului Ludovic Orban.

Grupul va fi format din foști miniștri și alți specialiști în diverse domenii ai PSD, și va prezenta rapoarte periodice cu privire la derapajele acestui Guvern.

Am spus foarte clar că ne vom asuma cu maximă seriozitate rolul de opoziție.

Și nu o vom face doar politic, ci și prin acțiuni concrete menite să sprijine și să apere românii de toate aceste măsuri injuste, crude, care au indus o stare generală de nesiguranță și de teamă.

Au mai rămas doar 19 zile până când vom scăpa România și românii de acest președinte dictator care trebuie oprit la vot din a acapara toate instituțiile statului și a îngenunchea România.”, a spus Viorica Dăncilă.

sursa :stiripesurse.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *