Viorica Dăncilă merge la dezbatere, în ciuda refuzului lui Klaus Iohannis: se anunță un nou maraton

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, merge la Palatul Parlamentului, acolo unde îl invitase pe Klaus Iohannis la dezbaterea prezidențială. Dăncilă va transmite un ultim mesaj în această campanie, în lipsa contracandidatului.

”Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la Palatul Parlamentului în seara zilei de vineri, 22 noiembrie 2019.

Viorica Dăncilă va fi prezentă la ora 20 în sala Spiru Haret, nivelul P, pentru o dezbatere cu reprezentantul PNL Klaus Iohannis, contracandidatul ei în alegerile prezidențiale.

Precizăm că astăzi Viorica Dăncilă l-a contactat personal pe Klaus Iohannis, reînnoind propunerea PSD pentru o dezbatere față în față înaintea alegerilor din 24 noiembrie.

În condițiile în care Klaus Iohannis își menține refuzul de a participa la dezbatere, Viorica Dăncilă va transmite, așa cum a promis, un mesaj către români la finalul campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliștilor se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 18.”, arată un comunicat al PSD.

sursa : stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *