Viorica Dăncilă, vizită pe şantier: Acest Guvern a făcut paşi importanţi

Prim-ministrul demis Viorica Dăncilă a afirmat sâmbătă, în timpul unei vizite pe şantierul şoselei de centură a municipiului Bacău, că mai sunt multe lucruri de realizat în domeniul infrastructurii, dar în ultimii doi ani au fost făcuţi paşi importanţi în acest domeniu.

„Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganţa să spun că am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizări într-un an şi nouă luni şi acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, când oamenii vor face diferenţa între ceea ce am realizat noi şi ceea ce vor face ceilalţi. Pentru că noi de fiecare dată (…) am spus adevărul, am spus ceea ce nu am făcut, ceea ce am realizat (…). Cred că pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a făcut paşi importanţi”, a spus Dăncilă.

Premierul demis a testat calitatea asfaltului turnat pe şoseaua cu profil de autostradă plimbându-se cu bicicleta, pe o distanţă de câţiva kilometri.

„În primul rând am văzut ceea ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele, şi în al doilea rând, sportul este foarte bun. (…) Bine realizată, într-un ritm alert şi foarte utilă pentru această zonă”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Varianta ocolitoare a Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii „Moldova”

Varianta ocolitoare a Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii „Moldova” (Coridorul IX Paneuropean), iar ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019.

Contractul prevede proiectarea şi execuţia a 30,8 km de drum naţional, din care 16,269 km în profil de autostradă.

Durata contractului este de 36 de luni, din care şase luni proiectarea şi 30 de luni execuţia lucrărilor, pentru care constructorul oferă o perioadă de garanţie de 84 de luni, informează Agerpres.

sursa :dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *