Vladimir Putin a fost taximetrist înainte de a fi preşedintele Rusiei. Noi dezvăluiri ale liderului rus

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a dezvăluit într-un documentar care va fi difuzat în curând, că uneori a făcut taximetrie pentru a-şi mai rotunji veniturile, după căderea Uniunii Sovietice ce i-a dus pe ruşi într-o stare de sărăcie, scrie The Guardian, preluând agenţia Ria Novosti. 

„Uneori a trebuit să câştig nişte bani în plus. Adică să câştig nişte bani cu maşina, ca şofer particular. Ca să fiu sincer, e neplăcut să vorbesc despre asta, dar, din păcate, aşa au stat lucrurile”, a declarat Putin în documentarul „Rusia. Istorie recentă”, realizat de canalul Channel One, din care Ria Novosti a relatat câteva secvenţe.

Vladimir Putin, fost agent agent KGB, care a deplâns în repetate rânduri căderea Ununii Sovietice, spune că dezintegrarea URSS acum trei decenii rămâne o „tragedie” pentru „cei mai mulţi cetăţeni”, potrivit Digi24.  

„Până la urmă, ce înseamnă prăbuşirea Uniunii Sovietice? Înseamnă prăbuşirea Rusiei istorice sub numele de Uniunea Sovietică”, este citat liderul de la Kremlin.

În alte ocazii, el numise destrămarea URSS în 1991 drept „cel mai mare dezastru geopolitic al secolului XX”.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *