VREMEA va continua să se încălzească. Temperaturi de până la 35 de grade

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 25 iulie

Vremea va continua sã se încãlzeascã uşor devenind cãlduroasã în orele amiezii pe arii restrânse în vest şi sud. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi la începutul nopţii când, pe spaţii restrânse la deal şi la munte, precum şi în nord-est şi doar izolat în restul teritoriului vor fi ploi de scurtã duratã şi posibil descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 22 de grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 26 iulie

Vremea va fi cãlduroasã local în vest şi sud, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în special dupã-amiaza şi seara, când local în nord şi nord-est precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai mare în centru şi sud-est, se vor semnala averse şi descãrcãri electrice.

Ploile vor putea avea şi caracter torenţial, izolat se pot înregistra cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 22 de grade.

Sursa:www.antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *