Weekend în forţă pentru echipa PSD Giurgiu! Şapte comune, mii de susţinători

Echipa de campanie a PSD Giurgiu a mers, sâmbătă şi duminică, 19, respectiv 20 septembrie, în şapte comune unde au desfăşurat acţiuni specifice campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie.
Sâmbătă, social-democraţii giurgiuveni au stat de vorbă cu oamenii din Ulmi, Roata de Jos şi Stoeneşti. La Ulmi, PSD Giurgiu îl are candidat pentru un nou mandat de primar pe Petre Nicolae. La Roata, candidatul PSD la funcţia de primar este Marin Constantin, iar la Stoeneşti, primarul Ene Ilie candidează pentru un nou mandat.
Duminică, echipa de campanie a PSD Giurgiu a făcut un nou tur de forţă. Ghimpaţi, Iepureşti, Bucşani şi Gostinari sunt cele patru comune în care au mers.
Sute de susţinători li s-au alăturat, apogeul fiind atins la Bucşani, unde candidatul Bogdan Toma i-a avut alături şi pe renumiţii Romică Ţociu şi Cornel Palade.
PSD Giurgiu îl susţine pe Alexandru Neaga, la funcţia de primar al comunei Ghimpaţi, pe Zlate Dumitru la conducerea Primăriei Iepureşti, iar continuitatea este asigurată la Gostinari, unde Marin Ion candidează pentru un nou mandat.
Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, social-democraţii giurgiuveni vor continua dezvoltarea fiecărei localităţi! Comandat de Organizația Județeană PSD GIURGIU produs de S.C. PROIMAGE GRUP SRL CUI MANDATAR 21200019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *