Zeci de persoane audiate la Sibiu, într-un dosar de trafic de droguri

Un număr de 52 de mandate de aducere au fost puse în executare și 9 persoane au fost reținute în Sibiu, în urma a 18 percheziţii domiciliare. Dosarul vizează infracțiunile legate de traficul de droguri.

„Ieri, 18 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B. T. Sibiu, au acţionat într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au fost efectuate 18 percheziţii domiciliare, în municipiul Sibiu şi în oraşul Cisnădie şi au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar şi alte 40 pentru alte persoane implicate”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Sursa, citată de News.ro, a precizat că, în urma percheziţiilor, au fost ridicate pliculeţe ce conţin masa vegetală mărunţită de culoare verde, substanţă pulverulentă de culoare albă, substanţă cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum şi 4.000 de lei şi 5.225 de euro.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate, joi, Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat, alături de poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate, şi 19 grupe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Sibiu.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *