ACȚIUNE DE PREVENȚIE DESFĂȘURATĂ DE DIRECȚIA POLIȚIEI LOCALE

Agenții economici care administrează firme pe teritoriul municipiului Giurgiu ce au ca domeniu de activitate serviciile de spălătorie auto au fost convocați, joi 8 februarie, în ședință de către conducerea Direcției Poliției Locale.
Scopul convocării a fost acela de a-i informa pe cei care desfășoară astfel de activități în municipiul Giurgiu că sunt obligați să respecte normele legale în vigoare cu privire la ordinea și liniștea publică.
De asemenea, cu aceeași ocazie a participat și șeful Biroului Rutier Giurgiu, Tache Mihai, care a făcut unele precizări:
”Vreau să vă previn asupra unui aspect care nu este întocmai legal. Foarte mulți angajați ai spalătoriilor nu au permis de conducere, dar cu toate acestea se urcă la volan pentru a scoate sau a băga autoturismul în spălătorie”, a adăugat șeful Biroului Rutier.
Directorul Poliției Locale, Lazăr Ciobanu, le-a mai atras atenția agenților economici și în privința apei care se duce în rigolă și care ar trebui înlăturată de către cei care desfășoară această activitate.
Sancțiunea care se aplică pentru nerespectarea normelor în vigoare de către persoanele juridice este amendă cuprinsă între 2.000 și 20.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *