EXCLUSIV/ESCROCHERII SI MINCIUNI MARCA „ADRIAN DOBRE”/PLANGERE PENALA PE NUMELE ASA-ZISULUI PRIMAR

Am dori sa sensibilizam, inca de la inceput, pe cititori (fie ei cetateni obisnuiti ai orasului, fie angajati ai Primariei Ploiesti si/sau ai Politiei Locale Ploiesti), ca demersurile noastre jurnalistice, semnaland anumite ilegalitati ori nereguli / deficiente organizatorico – functionale in activitatea institutiilor, incercam doar sa corectam anumite erori care se pot ivi in orice organizatie, ori sa determinam argumentat sanctionarea unor salariati sau functionari publici atunci cand cercetarile disciplinare indica o culpa si releva nevoia aplicarii legii, mai ales cand se constata rea-credinta si intentie directa.

In ultima perioada de timp, am constatat o suita de fapte savarsite de angajati ai Politiei Locale Ploiesti, incepand cu acel simulacru de licitatie pentru organizarea pe Litoral a unor asa-zise cursuri de pregatire-perfectionare (pentru care s-a formulat si plangere penala, cauza fiind pe rolul DNA – S. T. Ploiesti), cu achizitionarearecenta a uniformelorde serviciu pe o anumita relatie (nu spunem cine, persoana importanta!), chestiune care, de asemenea, are un puternic iz penal, continuand cu cateva incidente interne si in activitatea din teren a politistilor locali, gestionate si nelegal si fara tact si profesionalism si terminand cu gravele incalcari ale legii in activitatea unora din structurile vitale ale Politiei Locale Ploiesti si, mai nou, din Primaria Municipiului Ploiesti..

Avand in vedere faptul ca sunteti platiti de la bugetul local format din contributia fiecarui ploiestean in parte, mai mare sau mai mica, prin taxele si impozitele pe care acestia le platesc prin efectul legii ori a diferitelor HCL-uri (deci si DIN CONTRIBUTIA NOASTRA), Incisiv de Prahova a depus azi, 07.02.2018, plangere penala (fiind prejudiciati in mod direct) pe numele asa-zisului Primar al Municipiului Ploiesti, Adrian Dobre.

O problema grava de legalitate

Escrocheria si minciuna lui Adrian Dobre a fost incercata inainte si de Carmen Daniela Gheorghe-director general al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida-director general adjunct al Politiei Locale Ploiesti, Pitariu Paula Maria-director general adjunct in cadrul Politiei Locale Ploiesti si de renumita nulitate juridica, Mocanu Isabela –sef Serviciu Resurse Umane Juridic Contracte Proceduri cand l-au mentinut ilegal pe functionarul public Cezar Dan Stoichiciu in functie dupa ce acesta a fost trimis in judecata.

La vremea respectiva mai toata urbea noastra s-a mirat de ce asa-zisul primar Adrian Dobre ca nu a luat masurile legale care se impuneau, la zecile si sutele de sesizari ale noastre de a se intra in legalitate.

Cu toate ca, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a somat conducerea Politiei Locale Ploiesti sa emita actul de suspendare a raportului de munca pentru functionarul public Cezar Dan Stoichiciu precizand ca chiar daca acesta se afla in concediu medical, actul trebuie emis de indata deoarece in acest caz nu intervine Codul Muncii (in care angajatului nu i se poate desface contractul de munca atunci cand se afla in concediu medical), Adrian Dobre interpreteaza cu „muschii” sai LEGEA in cazul renumitei Carmen Daniela Gheorghe.

Da, ati inteles bine! Carmen Daniela Gheorghe este bine mersi’, in continuare, director general al Politiei Locale Ploiesti (primind salariul din bugetul local, deci din contributiile ploiestenilor si ale noastre), chiar daca Adrian Dobre a declarat presei ca a emis DISPOZITIA de suspendare a acesteia, conform legii, omitand sa spuna ca nu va aplica legea si ca face un pic de caca pe ea!

Mentionam ca doamna GHEORGHE CARMEN DANIELA a fost trmisa in judecata pentru fapte de serviciu / coruptie (prevazute de art. 54, lit. h din Legea nr. 199/1999) de DNA – S. T. Ploiesti la data de 04.12.2017, dosar nr. 8723/105/2017 al Tribunalului Prahova.

Precizam ca prin adresa nr. 269/06.12.2017, Primaria Municipiului Ploiesti ne-a comunicat ca aceasta dispozitie ar fi fost emisa.

Dupa datele si informatiile disponibile la acest moment, nefiind decat niste jurnalisti obsnuiti rataciti prin breasla aceasta hulita si defavorizata, dar care – culmea! – mai doreste sa indrepte ceva prin Ploiestiul asta, va putem spune (aviz si d-lui Primar!), va putem spune ca, „El comandante’” a primit salariul pe luna decembrie 2017 – integral, doar ca fara norma de hrana motivandu-se ca este in concediu medical.

Stiam ca la Serviciului de Resurse Umane, Juridic, Contracte, Proceduri din cadrul Politiei Locale Ploiesti razbate si o doza de diletantism si o cvasi-indiferenta , neimplicare, in activitatea cotidiana si de interpretare a legii dupa bunul plac (de unde sa cunoasca astia legea daca au ajuns pe posturi prin frauda?), dar sa fim sinceri nu ne asteptam la acelasi diletanism si din partea primarului „care este”.

Din acest ultim diletanism al Primarului Adrian Dobre reiese si motivatia sa intrinseca de ce  nu a luat masurile legale care se impuneau la zecile de sesizari atat publice cat si prin adrese oficiale de a stopa prejudicierea bugetului Politiei Locale Ploiesti, implicit al celui local.

O fi oare de vina prietenia lui Carmen Daniela Gheorghe cu deputatul Roberta Anastase de la PNL si posibile presinui pe linie de partid la asa-zisul Primar PNL, Adrian Dobre?

Sau sa fie de vina prietenia lui Carmen Gheorghe cu VICE-PRIMINISTRUL GRATIELA LEOCADIA GAVRILESCU CARE I-A ANGAJAT FATA CARMEN GHEORGHE IN MINISTERUL MEDIULUI?

Nu stim, speram ca organelle de cercetare penala sa elucideze aceste increngaturi, minciuni si escrocherii!

Mai mult, redactia Incisiv de Prahova, in aceeasi plangere penala s-a indreptat si catre doctorii care au eliberat certficatele medicale celebrei “El comandante” care au condus la mobilul de facto’ al prejudicierii bugetului local. (Cerasela N.).

incisivdeprahova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *