Alegeri Locale 2020. Dezvăluirea lui CTP: ”O să vă spun pe cine nu votez”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu le-a spus românilor cu cine nu va vota el, la alegeriloe locale din 27 deptembrie. Celebrul gazetar a spus că încă mai are nas să miroasă și ochi să vadă cum stau lucrurile în prezent în Capitală!

Cristian Tudor Popescu a spus cu cine nu va vota la alegerile locale 2020

Cristian Tudor Popescu a scris un editorial pe Republica, unde nu a precizat exact cu cine va vota, însă cu siguranță a spus cu cine nu va vota. Mai mult, celebrul gazetar a încercat să-i mobilizeze la vot pe românii care au făcut-o în număr mare și la alegerile prezidențiale din anul 2019.

”Pentru că sunt gazetar, n-o să vă spun, n-am făcut-o niciodată, cu cine să votaţi. Pot, cel mult, să comunic cu cine nu voi vota eu.Nu voi pune ştampila pe primarul actual, Gabriela Vrânceanu Firea. De ce? Pentru că trăiesc în Bucureşti şi mai am încă ochi să privesc în jur, urechi să aud, nas să miros, piele să simt – răceala apei calde, creier să raţionez, după cei 4 ani cu Firea.

Cristian Tudor Popescu a spus cu cine nu va vota la alegerile locale 2020

Cristian Tudor Popescu a spus cu cine nu va vota la alegerile locale 2020

”Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul a încă unui mandat cu madam Cârnat”

Cristian Tudor Popescu spune că dacă ”doamna Cârnat” va câștiga un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, aceasta va deveni și președintele Partidului Social Democrat. Gazetarul atacă dur PSD, pe care îl numește ”Cernobîl al politicii româneşti”.

Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul a încă unui mandat cu madam Cârnat; şi cu Mitică Dragomir, Petre Roman, Anghel Iordănescu în Consiliul General. Şi pe locuitorii întregii Românii, căci victoria în alegeri a doamnei în cauză înseamnă şi impunerea ei în fruntea PSD. G. Firea este PSD, a fost dintotdeauna, membră „cu sufletul” a acestui Cernobîl al politicii româneşti, partidul cel mai nociv pentru trecutul şi viitorul României”, a scris Cristian Tudor Popescu într-un text pe Republica.

Gazetarul face un apel ca toţi aceia care au ieşit la vot în 2019 şi au votat împotriva PSD să se mobilizeze şi de data aceasta. „În ce-i priveşte pe cei care nu au de gând să voteze PSD, mă adresez acelora care au venit la urne în număr mare în 2019, la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, cu rezultatele ştiute.

Rolul europarlamentarilor în politica internă este minor, dacă nu neglijabil. Preşedintele României, cu multe prerogative amputate de coaliţia aflată la guvernare în anul trecut, nu poate face faţă unui partid care câştigă alegerile locale, apoi parlamentarele şi va avea, deci, şi guvernul. Pe cale de consecinţă, voturile dumneavoastră de anul trecut nu mai fac doi bani, dacă acum lipsiţi de la vot”, a continuat CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *