Alfred Simonis: 300 de românii plecați la cules de sparanghel, infectați cu Covid-19: ,,Acum că s-au infectat, nu vă pasă! Guvernul PNL îşi abandonează cetăţenii peste graniţe”

Liderul deputaților PSD spune că Guvernul PNL trebuie să îi aducă în țară pe românii plecați la cules de sparanghel. Acesta a afirmat că 300 dintre ei sunt infectaţi cu noul coronavirus şi nu primesc nici un fel de ajutor.

Guvernul Orban trebuie să trimită urgent avioane militare pentru a aduce în ţară românii pe care i-a dus să se infecteze în Germania la cules de sparanghel! Au murit deja oameni acolo! Alţi 300 sunt infectaţi şi nu au parte de niciun ajutor!

Cu riscul ca Merkel să se supere pe Iohannis, gândiţi-vă la acei oameni care zac abandonaţi fără niciun ajutor medical! Orban, Vela – voi trebuie să răspundeţi pentru sănătatea acestor oameni! Voi aţi girat, prin modificarea ordonanţelor militare, cel mai mare export de cetăţeni români pe vreme de pandemie! I-aţi trimis în zone roşii fără să vă pese dacă au contracte de muncă legale, dacă au protecţie sau dacă au condiţii de cazare. Doar să satisfaceţi clientela voastră lacomă după bani!”, a scris Alfred Simonis pe Facebook.

Mai mult decât atât, acesta este de părere că Guvernul PNL îşi abandonează cetăţenii peste graniţe.

„Acum că s-au infectat, nu vă pasă! Guvernul PNL îşi abandonează cetăţenii peste graniţe. Aduceţi aceşti oameni acasă şi trataţi-i! Oricum veţi răspunde legal pentru ce aţi făcut!”, a mai subliniat  Simonis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *