Viorica Dăncilă, profeție sumbră pentru Victor Ponta: ‘2020 va fi anul dispariției politice’

Fostul premier și lider PSD, Viorica Dăncilă, a scris, pe Facebook, că 2020 va fi anul dispariției politice a lui Victor Ponta și al PRO România, adăugând că Ponta „nu păcălește pe nimeni”, întrucât se știe „cât de mult iubește PSD”, astfel încât s-a aliat cu Klaus Iohannis și Ludovic Orban pentru a da jos Guvernul social-democraților.

„E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români.

Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși.

2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, se arată pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă.

 

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *