Marcel Ciolacu nu este de acord cu un Guvern tehnocrat: ‘PSD nu va face această probă’

Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că PSD nu va face „proba” unui Guvern tehnocrat, cu George Maior premier, așa cum propune Norica Nicolai în spațiul public. Liderul interimar al PSD a mai precizat că nu-l cunoaște pe George Maior și că dorește un guvern de uniune națională până la parlamentare.

„Nu am avut plăcerea de a-l cunoaște pe domnul Maior. Cu certitudine Partidul Social Democrat nu va face această probă. Ne-am dori pentru această perioadă până la alegerile parlamentare să fie un Guvern de uniune națională pentru gestionarea problemelor românilor și după alegeri să se contureze o majoritate”, a declarat președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sâmbătă, potrivit Mediafax.ro.

Afirmația vine în contextul în care, potrivit unor informații vehiculate în spațiul public, președintele consiliului național al ALDE, Norica Nicolai, susține un guvern tehnocrat, al cărui ministru ar putea fi fostul șef al SIE George Maior, în cazul în care moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban ar trece în Parlament.

sursa:stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *