Anca Dragu a discutat cu ambasadoarea Greciei despre cooperarea în turism

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a discutat cu ambasadoarea Greciei la Bucureşti, Sofia Grammata, despre cooperarea româno-elenă în turism şi în domeniul schimburilor comerciale.

Sursa foto: Anca Dragu / Facebook.com

„În discuţiile cu E.S. doamna Sofia Grammata, ambasadoarea Republicii Elene în România, am analizat mai multe căi prin care România şi Grecia să dezvolte o cooperare bilaterală mai strânsă în domeniul turismului şi schimburilor comerciale. Am subliniat necesitatea cooperării dintre cele două parlamente, nu doar pentru îndeplinirea obiectivului de creştere economică, ci şi din perspectiva combaterii pandemiei în ţările noastre prin planurile de vaccinare, fapt ce va facilita schimburile comerciale dintre noi şi Republica Elenă”, a scris Anca Dragu, sâmbătă, pe Facebook, scrie Agerpres.

Totodată, ea a discutat cu diplomatul elen pe tema violenţei împotriva femeilor şi respectarea drepturilor acestora în mediul profesional şi familial.

„Mă bucur să văd că România are subiecte comune de interes cu mediul şi partenerii săi externi. Cred că dezvoltarea relaţiei Parlamentului României cu instituţiile omolog din ţările partenere ne poate alinia la un standard legislativ pe care România să-l poată fructifica în folosul cetăţenilor”, a adăugat Dragu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *