Andreea Bănică a luat decizia finală cu privire la fiica sa. Motivul pentru care refuză să o lase pe Sofia la școală

Andreea Bănică a luat o decizie care i-a șocat pe fani! Fiica sa, Sofia, nu se mai duce la școală! Motivul te va lăsa uimit!

De ce nu vrea Andreea Bănică să-și lase fiica la școală

A venit toamna. Au început orele și, odată cu ele, grijile unui părinte care își trimite copilul la școală, în perioada pandemiei.

Andreea Bănică anunţase în prima zi de şcoală că fiica sa are un program special. Dacă în primele două săptămâni Sofia trebuia să facă şcoala online, în următoarele două ar fi urmat să se întoarcă în bancă, în clasă, alături de colegii ei. Vedeta a anunţat acum că a luat decizia ca Sofia să facă doar cursuri online.

Andreea Bănică a luat decizia finală cu privire la fiica sa. Motivul pentru care refuză să o lase pe Sofia la școală

Andreea Bănică a luat decizia finală cu privire la fiica sa. Motivul pentru care refuză să o lase pe Sofia la școală

Anunțul cutremurător al blondinei a fost făcut chiar de fosta prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” pe contul său personal de Facebook:

„Am decis să nu îmi trimit prinţesă la şcoală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginăm vreodată că le vom trăi. Prefer să facă şcoală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândeşte pe toţi, care se răspândeşte atât de repede, şi care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă( bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoşi şi în putere! Mai e şi faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi da pace 🤷🏼‍♀️ poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 şi vor lua măsuri şi ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectam mereu şi purtăm măşti ceea ce va rog şi pe voi să faceţi 🙏”, a declarat frumoasa artistă.

Artista se teme să nu se îmbolnăvească bunicii 

Din cauza evoluției negative a cazurilor de coronavirus din țara noastră și a numărului tot mai mare de infectări de la o zi la alta, artista a hotărât să-și țină fetița acasă. Mai mult cu cât micuța Sofia are bunici pe care vrea să-i protejeze.

Cu toate că cei mai mulți dintre fani i-au transmis încurajări și au susținut decizia artistei, au existat și câțiva internauți care au blamat-o pe frumoasa artistă, spunând că nu e o idee bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *