Antonia e obligată să plătească pensie alimentară. Suma pe care i-o trimite fiicei, Maya, în fiecare lună

Ce sumă colosală plătește Antonia pensie alimentară pentru fiica ei. Câți bani trimite artista, lunar, pentru fiica sa în Italia.

Cât plătește pensie alimentară pentru fiica ei Maya

Până la 31 de ani, frumoasa brunetă a trăit cât alții în trei decenii. Antonia a divorțat, în sfârșit, de Vicenzo Castellano. După opt ani de judecat prin tribunale, separarea dintre artistă și fostul ei soț a devenit legală.

Însă, Antonia este obligată, în continuare, să plătească pensie alimentară pentru fetița ei Maya, care locuiești în Italia, împreună cu tatăl ei. Micuța Maya, în vârstă de nouă ani, va avea domiciliul stabil în Italia, alături de Vicenzo Castellano, potrivit instanței judecătorești.

Numai mamă să nu fii. Antonia a suferit foarte mult pentru că a fost separată de fiica ei. De aceea, bucuria cea mai mare a cântăreței este că acum, după lupte grele, a reușit să obțintă custodie comună pentru Maya. Asta înseamnă că artista va putea petrece mult mai mult timp de calitate alături de fetița ei decât înainte.

Ce sumă colosală plătește Antonia pensie alimentară pentru fiica ei. Potrivit celor de la playtech.ro, Antonia este obligată să plătească o pensie lunară deoarece Maya va locui, în continuare, cu tatăl ei, în Italia. Suma pe care cântăreața trebuie să o achite este de 600 de euro pe lună. Chiar dacă suma este una colosală, Antonia ar face orice pentru fetița ei, pe care o alintă „little body, big heart” pe rețelele de socializare.

Antonia are familia completa acum, alaturi de Alex Velea si cei trei copiii ai sai
Antonia are familia completa acum, alaturi de Alex Velea si cei trei copiii ai sai

„Antonia are un avocat în România și unul în Italia. A plătit până acum peste 15.000 euro numai onorariile avocaților. Enorm. A durat atât de mult datorită limitărilor legale, ale procedurilor dar și ale piedicilor puse de familia Castellano. Este și acum căsătorită cu Vincenzo pentru că nu dorit nicio clipă să renunțe la custodia comună a Mayei. A luptat până în pânzele albe, cu toate puterile ei. Iar Dumnezeu a răsplătit-o, pentru că lucrurile se vor rezolva în favoarea ei. Trebuia ca totul să fie gata până acum, însă pandemia de coronavirus a dat totul peste cap. Știți foarte bine ce dezastru este în Italia”, au declarat surse din anturajul cântăreței, pentru impact.ro.

Când vor face nunta Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Pentru că acum este în sfârșit liberă din punct de vedere legal, nimic nu-i împiedică pe frumoasa artistă și pe tatăl băiețeilor săi să ajungă în fața altarului.

Se iubesc și se înțeleg la fel de bine ca în prima zi și nu se grăbesc, momentan, cu nunta, din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întregul mapamond:

„Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică.”, a spus Antonia pentru click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *