ANUNȚUL făcut de TUDOREL TOADER: „Este FOARTE GRAV! Voi cere EXPLICAȚII”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că va cere explicații oficiale la OECD, asta după Drago Kos, șeful structuri anticorpuție din OECD, a spus că ministrul Justiției ”va învaţa curând, într-un mod dur, că este într-o mare eroare”.

„Ameninţări de la OECD, sau manipulări interne?

Luni dimineaţă,mă voi adresa OECD pentru a comunica în mod oficial dacă afirmațiile dlui Drago Kos au fost făcute în nume propriu sau în numele OECD, așa cum acreditează titlul materialului întocmit de Ziare.

Într-un articol publicat în data de 1 iunie, se afirmă faptul că în numele OECD, dl Drago Kos a făcut o serie de afirmaţii, de o mare gravitate, la adresa instanței de contencios constituțional române. Totodată, aceeași publicatie, citează, atribuind aceleiași surse, de asemenea în numele OECD, afirmațiile potrivit cărora ”Ministrul vostru al Justiţiei va învaţa curând, într-un mod dur, că este într-o mare eroare.”

Dată fiind gravitatea acestor afirmații, precum și experiențe similare, când s-au atribuit unor organizații, precum GRECO, luări de poziție care ulterior nu au fost confirmate, pentru corecta informare a opiniei publice, consider absolut necesar să se facă lămurirea solicitată”.

sursa: https://reflectoruldesud.ro/wp-admin/post-new.php

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *