Asasinul pădurarului din Maramureș, protejat de procurorul de caz

Se complică ancheta în cazul uciderii pădurarului din Maramureș. Au apărut informații șocante despre asasini.

Potrivit România TV, unul dintre asasinii pădurarului este chiar finul doamnei procuror care se ocupă de acest caz. Se pare că aceasta clasase în trecut dosarul unui pădurar snopit în bătaie.

Unul dintre colegii pădurarului ucis spune despre criminal că este un recidivist apărat de o doamnă procuror din Târgu-Lăpuș, care îi este nașă.

Pădurarul a prins niște hoți de lemne și a fost executat, miercuri noaptea, cu propria armă de vânătoare, fiind împușcat în spate. George Mihăilescu, director general Romsilva, a fost la locul tragediei și a explicat ce s-a întâmplat:

„Eu am fost acolo! Este un pădurar de 30 de ani, tată a trei copii, păzea o pădure a unor persoane fizice, privată, și a avut informații că niște cetățeni certați cu legea s-au dus să taie acolo. A anunțat colegul, șeful de district, care a sunat la Poliție, la 112, dar între timp, probabil, i-a prins în flagrant și s-a produs o altercație cu ei. I-au luat arma și l-au executat cu propria armă. Când au venit poliția și colegii, el era deja mort într-o vale, foarte aproape de intrarea în pădure”, a spus Mihăilescu.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, corpul pădurarului a fost găsit aruncat într-o râpă din pădure. Pădurarul era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş, Ocolul silvic Strâmbu Băiuţ. El era căsătorit şi avea trei copii.

sursa :dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *