Audio-amantele care gestionează sute de milioane de euro au infectat România

Amante numite în posturi cheie pentru salarii mari, lupte grele în haremurile miniștrilor PSD și felul în care milioane de euro ajungă să fie gestionate aflăm dintr-o înregistrare halucinantă prezentată de lumeapolitica.ro. Mai aflăm și cine a fost păpușarul scandalului Transelectrica și faptul că PSD ar fi putut să-și schimbe candidatul la prezidențiale până în ultima secundă.
O înregistrare explozivă
La o primă vedere, înregistrarea cu iz de budoar ar fi putut să nu prezinte interes. Ne axăm pe informații de interes public justificat și nu ne interesează bolile cu transmisie sexuală ale membrilor cabinetului Dăncilă. (Fetele au măncărimi după cum puteți auzi aici: https://www.youtube.com/watch?v=_B4_lplneXY
Înregistrarea este însă șocantă. Ea relevă felul în care o serie de amante ajung să fie numite în posturi cheie fără să aibă pregătirea necesară. Concursurile pentru funcții cheie în ministere reprezintă niște formalități. Milioane de euro sunt lăsate pe mâna unor fete care trec prin paturile ministeriale.
„Când are interes își ridică fusta” este una dintre frazele șocante făcute de o amantă despre altă amantă. Și mai șocant este că fetele nu sunt răsplătite cu niște bani. Ele sunt puse în funcții strategice. În fruntea unor obiective de interes național.
Protagonistele înregistrării sunt Diana Costache, cumnata ministrului Orlando Teodorovici și Loredana Amalia Constantin, amanta acestuia. Convorbirea are loc între două personaje aflate în epicentrul infecției care a cangrenat aparatul de stat din România.
Cine sunt personajele
Loredana Amalia Constantin, fosta noră a lui Nicolae Văcăroiu, a atras atenția presei în momentul în care s-a judecat cu fotbalistul Bogdan Lobonț pentru custodia copilului. Loredana a fost măritată cu Mihai Văcăroiu până în 2001 când l-a părăsit pentru Alex Erbașu dar acesta nu a rămas cu ea. În 2003 aceasta i-a făcut un copil lui Lobonț. De atunci, fata nu a mai intrat în atenția presei până la momentul la care paparazzi CanCan nu au surprins-o în anturajul lui Orlando Teodorovici în 2015. Cu un an înainte de a fi fotografiată cu Orlando, Loredana pășise pentru prima dată în lumea funcționarilor publici. Ea a primit funcția de consilier gradul 1A la departamentul de Achizitii Publice al Ministerului Fondurilor Europene. Ulterior este transferata la Directia Generala Programare, SMIS, Coordonare Sistem si Cooperare Europeana Internationala (unde director general este secretarul de stat Mihaela Toader). În aprilie 2019, în cele 45 de zile de interimat ale lui Teodorovici la MFE, Loredana este numită Director General Adjunct la Directia Economica, din cadrul ministerului, post ocupat fara concurs. Salariul lunar 12.000 lei.
Diana Costache – cumnata lui Teodorovici a fost adusă de acesta în sistemul bugetar în martie 2014. Inițial a fost consilier la Direcția de Management Financiar.
În câteva luni a fost promovată Șef Serviciu POSCCE – Coordonare Program, Evaluare si Selectie Proiecte.
În septembrie 2018 ea este transferata de Teodorovici de la Ministerul Fondurilor Europene la Ministerul Finantelor Publice.
Primește fără concurs functia de Director General Adjunct la Direcția Generală Pregătire ECOFIN și Asistență Comunitară. Salariul 12.000 lei.
Andreea Severa – despre care Constantin se intereseaza in legatura cu deplasarile pe care aceasta le are programate in perioada urmatoare. Severa este adusa recent în Ministerul Fondurilor Europene (aprilie 2019).
Ea este consilier superior la Directia de Cooperare Europeana si Internationala.
În 2013 presa relata o excapadă amoroasă a lui Orlando cu o blondă care răspunde la numele Andreea.
Consuela Stegarescu – consiliera lui Orlando Teodorovici este dată exemplu în înregistrări ca exemplu de persoană care a reușit repede să-și dea toate concursurile și să fie „permanentizată” pe postul ocupat la MFE.
Adriana Mărgărit – este șef serviciu relația cu publicul. Soțul ei lucreaza la Tarom și din povestea spusă de Constantin, el este cel care a angajat-o pe iubita gravida a ministrului Razvan Cuc la TAROM.
Daniela Șerban – a fost casier și contabil la câteva firme în prima parte a anilor 2000. În 2011 – 2012 a fost angajată a Regiei de Apă Constanța și consilieră a senatorului Moga. În februarie 2019 a fost numită director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. În înregistrări se vorbește că atunci când are un interes își ridică fusta.
Amanta supărată că nu poate să-și aranjeze concursul
Într-o primă parte a discuției, Loredana Constantin se plânge de faptul că Ana Maria Covaci – cel de al doilea secretar general Adjunct al Ministerului Fondurilor Europene – nu o lasă să dea concurs pe post.
„Se trezește Covaci ca să le facem din nou, mâine când vine Mariana să aibă altă discuție cu ea pe comisie și să o punem și pe ea la avizat. Adică să facă ea comisia. Bă dute-n puii mei.” spune Loredana supărată.
Iubita lui Orlando Teodorovici se plânge cumnatei acestuia că toată lumea aranjază comisiile, iar ea nu poate din cauza lui Covaci.
Filmul are subtitrare pentru a nu pierde nimic din ceea ce vorbesc fetele.
Ascultă cum îl călărește Directoarea Generală a Portului Constanța pe ministrul Cuc și cum amanta lui Cuc, gravidă, a fost angajată la TAROM, AICI.
sursa:https://www.curentul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *