Avem cu ce ne mândri!!!

Un copil roman de 5 ani din Cluj, Felix Munteanu, este noul campion mondial pe 2017 la programare. Romania confirma inca o data ca este un izvor nesecat de tineri talentati ce castiga incontinuu medaliile de aur la toate olimpiadele de informatica, matematica si restul.

Ca de obicei, echipele Statelor Unite, Germaniei si Chinei au facut si acum contestatie la victoria romanului argumentand ca Romania este o tara prea mica si neinsemnata ce n-ar trebui sa fie lasata sa castige un concurs atat de important. Juriul condus de marele Garry Kasparov le-a respins contestatia declarand in fata a peste 50 de televiziuni internationale: “Daca vreti sa castigati luati exemplu de la acest tanar roman si pregatiti-va mai bine in anii urmatori. Astazi sa-l aplaudam pe Felix Munteanu si tara din care provine, Romania. Un popor extraordinar ce a produs sute de genii care au uimit lumea” a mai spus acesta

Felix de mic atras de calculatoare si la varsta de 5 ani vorbeste deja la nivel academic 4 limbaje de programare. Este deja un membru activ recunoscut si foarte apreciat al comunitatilor de programatori din Cluj, Bucuresti si Iasi fiind supranumit micul Zuckenberg. Toti programatorii cu experinta il cunosc si ii cer sfatul cand au de programat calcule mai dificile, fiind deja supranumit micul Zuckenberg.

Este pasionat de dezvoltarea durabila, ii plac dulciurile Kinder Pinguin, jocurile de strategie si filmele de razboi rusesti, iar din punct de vedere politic este un mare fan al platformei social democrate, urmarind in fiecare zi noutatile care apar pe pagina de facebook a domnului Liviu Dragnea. Toate companiile de IT din tara si din toata lumea i-au facut oferte insa parintii vor ca Felix sa-si termine intai studiile.

Mama lui este foarte mandra de el si-l considera cel mai inteligent copil din lume “Pana pe la 4 ani Felix era un baietel cam tampitel dar la sfatul unei matusi am inceput sa-i dau cate o lingurita de ulei extravirgin de peste in fiecare zi si de atunci s-a schimbat.”

Felix are de pe acum in fata un viitor stralucit. Faimoasele universitati din Oxford, Cambrige si Standfort si alte catevqa zeci i-au oferit burse tentante e insa Felix spune ca si-ar dori sa studieze limba si literatura rusa la Universitatea din Sankt Petersburg!

Sursa: tarameafrumoasa.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *