BĂSESCU, CRITICI DURE LA ADRESA LUI IOHANNIS: NU A FĂCUT NIMIC PENTRU RIDICAREA MCV

Traian Băsescu îl critică pe Klaus Iohannis pentru că a permis să se facă o departajare între România şi Bulgaria în cadrul MCV, deşi bulgarii stau mult mai prost la capitolul justiţie.

“Din păcate, cred eu, nu a fost pe fază când s-a făcut departajarea dintre România şi Bulgaria. S-a ridicat MCV pentru bulgari şi nu s-a ridicat pentru români. Cred că ceva s-a întâmplat, un scurtcircuit informaţional, pentru că altfel ar fi trebuit să se urce pe masa Consiliului”, a declarat Băsescu, la B1 TV.

La remarca moderatorului că raportul MCV pentru România era foarte prost, Băsescu a răspuns: “Nu e adevărat, nu e atât de prost cum se spune. Dacă cineva îmi spune mie că România stă mai prost din punct de vedere al luptei anticorupţie decât Bulgaria, eu îl rog să se documenteze. Dar au avut un Boiko Borisov care i-a spus lui Timmermans înainte de alegeri că nu are votul lui dacă mai insistă pe problemele anticorupţie ale Bulgariei şi că după alegeri îl vor vota să rămână în Comsie numai dacă se ridică MCV. S-a ţinut cont de poziţia forte.”s

sursa:ancheteonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *