Birjarul Grațielei Gavrilescu de la Poliția Locală Ploiești, Carmen Gheorghe, urmărit penal în dosarul primarului din Câmpina si trimis in judecata/Prahoveni, Ploiesteni-aici sunt banii dumneavoastra!

Cine este – in fapt, Carmen Gheorghe, Directorul General al Politiei Locale Ploiesti (mentinuta inca in functie de primarul Adrian Dobre, pe banii publici)?

In afara dezvaluirilor noastre, va invitam sa vedeti  ce au scris si cei de la Ziuanews despre “Birjarul” – Carmen Gheorghe, la data de 29.11.2016,  in articolele:

“Birjarul Grațielei Gavrilescu de la Poliția Locală Ploiești, Carmen Gheorghe, urmărit penal în dosarul primarului din Câmpina” (articole care confirma in totalitate dezvaluirile noastre).

“Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, urmărit penal pentru abuz în serviciu şi luare de mită într-un dosar instrumentat de DNA Ploieşti, este cercetat şi pentru delapidare, au declarat, luni, surse apropiate anchetei. Anchetatorii au extins cercetările în cazul lui Tiseanu şi pentru delapidare şi au prelungit măsura controlului  judiciar.

Horia Tiseanu a fost audiat de procurorii DNA Ploieşti la sfârşitul lunii septembrie, fiind pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi luare de mită. În acelaşi dosar, procurorii anticorupţie au mai dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspecţii Gheorghe Ecatrinescu, la data faptei director economic în cadrul Primăriei municipiului Câmpina, Carmen Daniela Gheorghe, la data faptei director executiv la Poliţia Locală Câmpina, in prezent sefa Politiei Locale Ploiesti, şi Costin-Octavian Micu, reprezentant legal al unei societăţi comerciale, cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Surprinzator, actualul edil liberal al Ploiestiului, Adrian Dobre, continua sa o mentina pe Carmen Gheorghe in fruntea Politiei Locale, desi are o multime de performate cu iz penal. DNA arată într-un comunicat emis la acel moment că, în cursul anului 2014, inculpatul Horia Tiseanu, primar al municipiului Câmpina, a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale un procentaj de 10% din valoarea unui contract de execuţie lucrări în sumă totală de 317.817 lei, din care a primit efectiv suma de 17.000 de lei.

Masina de la sat folosita in scopuri personale

„În schimbul acestor bani, inculpatul a facilitat firmei omului de afaceri câştigarea selecţiei de oferte (la cererea primarului Tiseanu Horia Laurenţiu au fost întocmite alte 2 oferte la preţuri superioare, fapt ce a asigurat desemnarea ca şi câştigătoare a ofertei societăţii reprezentate de omul de afaceri) şi a procedat la aprobarea încheierii contractului respectiv”, explică procurorii. Totodată, în cursul aceluiaşi an, Tiseanu, beneficiind de ajutorul celor trei suspecţi, a dispus achiziţionarea unei maşini marca Opel Insignia, în scopul folosirii personale şi exclusive, cu încălcarea dispoziţiilor legale, mai arată DNA.

Potrivit sursei citate, maşina a fost cumpărată din fondurile alocate Poliţiei Locale Câmpina, unitate fără personalitate juridică aflată în subordinea primarului, deoarece, conform prevederilor legale, Primăria Câmpina nu avea dreptul de a achiziţiona autoturisme pentru folosinţa proprie. „Pentru a păstra o aparenţă de legalitate, au fost întocmite două facturi pentru cumpărarea autoturismului, ambele emise de societatea reprezentată de suspectul Micu Costin-Octavian, în valoare totală de 131.600,66 lei (79.802,20+51.798,46 lei), echivalent al sumei de 29.654 euro. Ulterior, documentele respective au fost înregistrate în contabilitatea instituţiei publice în conturi separate, cu consecinţa aparentei respectări a pragului valoric legal de 18.000 de euro, în contextul în care s-a considerat că o achiziţie în această limită ar fi fost legală (este de menţionat că potrivit O.U.G. 34/2006, cu completările ulterioare, instituţiilor publice li se interzisese la acea dată însuşi dreptul de a achiziţiona autoturisme)”, mai spun procurorii. Conform anchetatorilor, în acest fel, Tiseanu a prejudiciat bugetul local, fiind totodată creat un folos necuvenit atât pentru acesta, prin utilizarea nelegală a autovehiculului, cât şi pentru societatea reprezentată de suspectul Micu Costin-Octavian, achiziţia făcându-se cu încălcarea dispoziţiilor legale.

Carmen Gheorghe- birjarul de serviciu al Graţielei Gavrilescu

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori prin revenirea protejatei fostului ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, acum candidat ALDE pentru Camera Deputatilor, Carmen Gheorghe, in fruntea Politiei Locale Ploiesti s-a incercat trasnformarea institutiei intr-o firma de paza privata, dar platita din banii ploiestenilor. Dupa ce deputata traseista de Prahova – Gratiela Gavrilescu a fost numita ministru al Mediului, Apelor si Padurilor din partea partidului lui Tariceanu, a inceput sa se comporte ca un vataf al Ploiestiului. Si ca orice vataf care se respecta a considerat ca Politia Locala Ploiesti trebuie sa fie la dispozitia sa.

Ca atare, in functia de director al Politiei Locale Ploiesti a fost adusa de la Campina, 6 aprilie2015, controversata Carmen Daniela Gheorghe. Ea a mai fost a mai fost şef al Poliţiei Locale Ploieşti intre 2005 si 2009, cand tandemul Adrian Semcu – Gratiela Gavrilescu, facea legea in Ploiesti. Dar, in februarie 2010 a fost demisa de catre edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, pentru mai multe ilegalitati printre care si faptul ca isi dadea singura prime lunare de 1.000 de lei. Imediat dupa ce a revenit la sefia Politiei Locale Ploiesti, Carmen Daniela Gheorghe a inceput sa comporte ca un birjar si a transformat Politia Locala Ploiesti intr-o firma de  paza, unde protejata ministrului Gartiela Gavrilescu taie si spanzura dupa bunul plac.

Şoferul personal al Graţielei Gavrilescu plătit de Poliţia Locală Câmpina

Revenirea Danielei Gheorghe la sefia Politiei Locale Ploiesti poate fi considerata si ca un decont al serviciilor pe care acestea le-a facut pentru ministrul Gratiela Gavrilescu. Cand aceasta era director al Politiei Locale Campina, il avea ca angajat pe Liviu Iosif, dar, de fapt, acesta a fost soferul personal al ministrului Gratiela Gavrilescu, desi era platit din bani publici ai campinenilor.

Scene erotice filmate la locul de muncă

Carmen Gheorghe si-a postat pe internet o fotografie in care o inghesuie si o pipaie, cu un gest incarcat de erotism, pe una dintre subalterne. Fara sa considere ca simularea actelor sexuale – chiar si cu persoane de acelasi sex – la serviciu constituie un act nepotrivit, sefa Politiei Comunitare Ploiesti si-a postat pe internet o fotografie sexy. Intreaga scena pare sa se consume chiar in biroul directoarei Carmen Daniela Gheorghe. In fata aparatului de fotografiat, ea o apleaca usor peste masa de lucru pe una dintre agente si insista cu mana pe fesele acesteia.

Imbracata in uniforma de serviciu, subordonata lasa de inteles ca se simte in siguranta in mainile sefei sale si zambeste languros spre obiectiv. Din alte fotografii pe care Carmen Daniela Gheorghe a tinut sa le faca publice reiese ca aceasta are o fire nonconformista (are inclusiv cercel in nas), lipsita de prejudecati. In acest sens, femeia s-a lasat pozata langa un coleg care o tine tandru de brat, iar intr-o alta ipostaza isi trage decolteul in jos ca si cum ar vrea sa-si expuna sanii in fata aparatului.

Petrecere eșuată în ograda ISU Prahova

Carmen Gheorghe a decis ca anul trecut, la nici o luna dupa tragedia de la Clubul Colectiv, mai exact pe 21 decembrie 2015, dupa orele pranzului, a vrut sa organizeze o petrecere de sfarsit de an pentru politistii locali din Ploiesti. Chermeza, ca sa fie ferita de ochii muritorilor de rand, urma sa fie organizata de directorul Carmen Gheorghe tocmai in incinta sediului ISU Prahova si consta in taierea unui porc de circa 180 kg, stropit cu tuica fiarta si vin de Valea Calugareasca. Dar, petrecerea a fost anulata ca urmarea a interventiei viceprimarului Ploiestiului, Cristian Ganea”.

Poliţia locală Ploieşti: veselie generală în poligonul de trageri

Favorita Graţielei Gavrilescu, ministrul Mediului, nimeni alta decât Carmen Daniela Gheorghe, recent repusă în funcţia de director general al Poliţiei locale Ploieşti a organizat, în perioada 9.06 – 11.06. 2015, o partidă de trageri însoţită de una de fotografii în poligonul de la Boldeşti.

Jandarmii care-i supravegheau s-au crucit nu numai atunci când au aflat că mulţi angajaţi auxiliari şi invitaţi externi aduşi la trageri nu aveau dreptul de a folosi arme letale, ci şi când au constatat că directoarea Gheorghe nu respectă regulile ce se impun într-un astfel de poligon.

„Mai lipsea băutura şi dansul, ca petrecerea să fie perfectă”, ne-a declarat unul dintre subordonaţii duduii, extrem de revoltat. „Tot timpul am stat cu ochii cât cepele, ca să nu mă împuşte careva. La un moment dat, o persoană a îndreptat în glumă pistolul spre o persoană, pe când aceasta se afla în câmpul de foc pentru a verifica ţintele. Noroc că arma era descărcată şi nu s-a produs o tragedie”, ne-a mai menţionat acesta.

Trageri pentru cine mai doreşte, cine mai pofteşte

Din informaţiile noastre, la tragerile organizate de directoarea Carmen Daniela Gheorghe au participat, pe lângă poliţiştii abilitaţi prin lege şi personal auxiliar, ba chiar unele persoane din afara instituţiei, invitate la distracţie de şturlubatica şefă a Poliţiei locale. Şi asta în condiţiile în care, conform art. 33 alin. 3 din Legea nr. 155/2010:

„Poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul asigurării ordinii şi liniştii publice care au obţinut certificatul de absolvire a programului de formare iniţială prevăzut la art. 18 alin. (1) şi (2), precum şi personalul contractual care desfăşoară activităţi de pază şi care a fost atestat profesional potrivit prevederilor Legii nr. 333/2003, pot fi dotaţi cu arme letale de apărare şi pază (…)” Mai exact, fără certificatul de absolvire al unei instituţii de învăţământ din cadrul MAI, armele letale nu pot fi folosite, personalul contractual care desfăşoară activităţi de pază fiind exceptat, dacă a fost atestat potrivit Legii nr. 333/2003.

Distracţie pe bani publici

Mai mult, nici chiar directoarea Carmen Gheorghe nu deţine un certificat de absolvire a unei instituţii de învăţământ din cadrul MAI şi, cu atât mai puţin, cunoscuţii şi subordonaţii de pe la birouri, pe care i-a invitat la distracţia din poligonul de trageri. Şi asta nu e tot. Petrecerea a fost organizată de Carmen Gheorghe fără ştirea şi consimţământul primarului sau a consilierilor locali, cheltuielile aferente nefiind prevăzute în bugetul instituţiei.

Duduia nu se află la prima ispravă care scandalizează comunitatea, motiv din care în trecut primarul Andrei Voloşevici a şi demis-o, trimiţând-o la Câmpina. De unde a fost readusă de prietena Graţiela Gavrilescu în urmă cu două luni, aceasta având la rândul ei o datorie de plătit. Multă vreme, Carmen Gheoghe i-a pus la dispoziţie actualei ministrese un şofer personal, pe nume Liviu Iosif, pe care l-a plătit din banii Poliţiei locale Câmpina.

Carmen Gheorghe vrea neapărat călare

Imediat după reinstalarea în fruntea Poliţiei locale, Gheorghe a retras 23 de de paznici care deserveau diverse instituţii publice din oraş, astfel încât o anumită firmă particulară de pază să-i poată înlocui. Această trăsnaie, pe lângă faptul că a majorat cheltuielile locale în mod nejustificat, i-a lăsat şi pe angajaţii respectivi fără obiectul muncii.

În primul ei mandat, aceleaşi şefe i-a trecut prin cap ca poliţiştii locali să patruleze prin oraş călare şi a cumpărat cai. Până a venit Curtea de Conturi şi a stabilit că tărăşenie este ilegală, desfiinţându-se imediat patrulele ecvestre (N.R. – VOM REVENI INTR-UN ARTICOL SEPARAT PRIVIND PREJUDICIILE CONSTATATE DE CURTEA DE CONTURI PRIVIND PLACEREA DOAMNEI DE A „CALARI”, PE BANII PUBLICl”.

*******************************************************************

Am reamintit articolele publicate de colegii de la Ziuanews pentru a demonstra ca nu suntem singurii care atentioneaza si demasca  ilegalitatile grave savarsite la Politia Locala Ploiesti, pe banii publici. Poate intelege si primarul Adrian Dobre!

Va reamintim faptul ca, Carmen Gherorghe mai are 2 plangeri penale la Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova intocmite de doi politisti locali, 1 plangere penala la D.I.I.C.O.T Ploiesti, 2 denunturi la D.I.I.C.O.T Ploiesti, un denunt la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si un denunt la D.N.A.-ST PLOIESTI, denunt asupra caruia ne vom opri in acest articol.

Conform adeverintei eliberate de D.N.A. –ST Ploiesti, referitor la denuntul respectiv,  se specifica in mod foarte clar ca s-a inceput urmarirea penala asupra faptelor denuntate. Deci, faptele exista si dragi ploiesteni –AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

Sa reaminitm cititorilor si ploiestenilor faptele savarsite, pe banii ploiestenilor:

Actualul director, Carmen Daniela Gheorghe și consilierul juridic Roxana Manolache au pus la cale un sejur la mare de-o săptămână, pentru 34 de angajați aleși pe sprânceană, împreună cu familiile.

Niște presupuse cursuri de formare profesională au fost atribuite cu dedicație, iar acestea au avut doar rolul de distracție și relaxare a spumei Poliției locale. Până în prezent, procurorii DNA au audiat trei persoane, care au făcut parte din Comisia de licitație privind atribuirea contractului în sumă de 95.000 de lei, unei asociații bucureștene înființate foarte recent, în decembrie 2014. Printre aceștia se află și președintele comisiei de licitație, șef al Biroului comercial, Florin Teodorescu, care între timp și-a prezentat demisia.

Grabă mare pentru perfecționare

Pentru ca polițiștii comunitari să se perfecționeze la maximum, onor conducerea instituției – cu aprobarea Consiliului local al municipiului, în subordinea căruia se află – a organizat niște așa-zise „programe de formare profesională/ perfecționare, destinate dezvoltării competențelor și aptitudinilor necesare creșterii calității rezultatelor obținute în exercitarea atribuțiilor”. Program care sună frumos, dar nu spune nimic, exact așa cum s-a și dorit, din motive evidente. Oferta a fost făcută la data de 30 iunie, iar a doua zi, hocus-pocus, s-au și prezentat trei ofertanți, licitația măsluită având loc tot la 1 iulie anul 2015, graba fiind justificată de perioada de desfășurare a cursurilor (26 iulie – 2 octombrie), în plin sezon estival.

Oferte măsluite

În inteligența ei, organizatoarea licitației, Roxana Manolache, a indicat în cererea de ofertă și cele trei hoteluri în care dorește să fie cazați câte 11 cursanți, iar Asociația „Șanse pentru un viitor mai bun” din București s-a pliat mănușă pe solicitare, chiar a doua zi. Dovadă clară că fusese declarată câștigătoare dinainte, licitația fiind trucată într-un mod grosier.

Așadar, la licitație s-au prezentat asociația menționată anterior (persoană de contact Felicia Isabel Albu), „Asociația pentru Sprijin și Training Resurse Umane” (persoană de contact aceeași Felicia Isabel Albu) și „Harrison Consulting” SRL. Cea de-a treia oferta, în realitate, nu a fost depusă de „Harrison”, nefiind semnată sau datată, înscrisurile depuse prezentând generalități ale societății, care au fost listate de pe site-ul acesteia. Iar cea de-a doua ofertă este suspectă de o măsluire similară, având-o drept persoană de contact pe aceeași Isabel Albu.

Ploieștenii plătesc și pentru rudele polițiștilor

La fel de interesant este faptul că participanților li s-a permis să ia cu ei și câte un însoțitor, tot cu cazare și masă gratuite. Adică, un sejur în toată regula, în disprețul respectului pentru banul public și al contribuabilului ploieștean. Hotelurile selectate de conducerea Poliției locale Ploiești și ofertate peste noapte de asociația „Șanse pentru un viitor mai bun” au fost „RIO” din Jupiter, „Raluca” din Venus și „Lido” din Mamaia, toate de trei stele. Ulterior, consilierului juridic Albu nu i-au plăcut condițiile de la „Raluca” din Venus, grupul de 11 persoane fiind relocat la hotelul „Delta” din Jupiter.

Care hotel le-a oferit cursanților: „ambianță romantică la restaurant, momente comice, muzică (canzonete italiene și chansonete franțuzești de pe malurile Senei), dans, magie, animatori și atmosferă intimă, teatru pentru copii cu eroi din basme și desene animate”. De asemenea, pe plajă – „amenajări speciale pentru mămici, tătici și bunici”, iar în Parcul Copiilor „Baby Land” – „tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, iar ca invitați speciali în fiecare seară tematic pe Batman, Spiderman, zâna Ariel, pirați și indieni”. Condiții cât se poate de optime pentru ca polițiștii ploieșteni să deprindă și să-și însușească în totalitate lecțiile de perfecționare, timp de patru ore pe zi, pe banii ploieștenilor.

Bonusuri pentru șmecherii din Poliția locală

Din plângerea penală depusă la DNA rezultă că nici acele cursuri de patru ore pe zi n-au fost efectuate, întocmindu-se doar documente fictive în acest sens. Totodată, pentru contractul primit cu atâta solicitudine, asociația „Șanse pentru un viitor mai bun” a oferit și-un bonus: Directorului general Carmen Daniela Gheorghe, însoțită de fiică și prietenul acesteia, au beneficiat moca de un sejur, în perioada 12.08 – 19.08.2015, la Hotelul „Lido” din Mamaia, cazare și masă, care se ridică la 8.295 lei. De aceeași mărinimie s-au bucurat: consilierul juridic Mihaela Zafiu, precum și șeful biroului ordine publică, lider al uneia dintre organizațiile sindicale, Dragoș Fânăreanu.

FELICITARI ADRIAN DOBRE!

 

 

 

 

POZELE SI ARTICOLELE APARTIN CELOR DE LA ZIUANEWS! ASTEPTAM O „NOUA PLANGERE PENALA”,  ASA CUM „TRAMBITEAZA” PRESA CORUPTA DE „CASA” A „BIRJARULUI” !!! ORICUM, CELE DEZVALUITE DE ZIUANEWS AU FOST PARTE DIN DEZVALUIRILE INCISIV DE PRAHOVA, ADICA NE-AU CONFIRMAT IN TOTALITATE CELE RELATATE –  DOAR, IN BAZA UNOR PROBE SOLIDE! AVETI DOVEZILE!

N.R.

IN EPISODUL URMATOR VOM DEVOALA CINE ESTE, IN FAPT, DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT, ADRIAN VAIDA -DIN CADRUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI! TOT PE BANI PUBLICI, SI …NU NUMAI!

INTR-UN ALT EPISOD, VOM DEVOALA CINE ESTE AL DOILEA DIRECTORAS  GENERAL ADJUNCT AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, TOT PE BANI PUBLICI! FELICITARI DOBRE!!!

Nu credeti ca va cam jucati si dv pe banii publici, domnule PRIMAR, ADRIAN DOBRE?

Sursa:INCISIV DE PRAHOVA, Multumim partenerilor media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *