Carmen Harra, despre planurile lui Vladimir Putin în România. Ce vrea să obţină, de fapt, liderul de la Kremlin

Previziunile lui Carmen Harra sunt recunoscute, acestea dezvăluind aspecte neștiute despre unele dintre cele mai importante evenimente ale lumii. Vedeta este o clarvăzătoare apreciată de mulți, iar în contextul războiului din Ucraina, aceasta a făcut mai multe precizări. Carmen Harra a vorbit despre planurile lui Vladimir Putin în România, în încercarea de a răspunde întrebărilor care se regăsesc pe buzele românilor, temători că atacurile s-ar putea extinde către țara noastră.

Carmen Harra, dezvăluiri despre planurile lui Vladimir Putin în România

După ce Rusia a anunțat invadarea Ucrainei, multe state, care s-au aflat sub ocuparea rușilor la un moment dat în istorie, au început să se întrebe care sunt planurile lui Vladimir Putin și dacă va urma un nou conflict armat după încheierea celui de pe teritoriul ucrainean. Pentru a veni în întâmpinarea temerilor românilor, care se află la graniță cu războiul, Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a făcut dezvăluiri importante despre planurile lui Vladimir Putin în România.

După ce a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina în urmă cu mai mult timp, acum vedeta, care s-a stabilit în SUA de ani buni, explică dacă România va intra sau nu în conflict cu Vladimir Putin. Carmen Harra vorbește despre poziția țării noastre în această situație și dacă ne putem aștepta ca trupele militare de la Moscova să atace teritoriul nostru. Aceasta a oferit detalii în cadrul unei intervenții live, în care prezicătoarea spune dacă ne putem aștepta la un război.

„Intuiția mea spune că rușii, după al doilea război mondial, se tot pregătesc de un război, undeva au rămas îm mentalul lor ancorat în ideea asta, de un război care nu s-a terminat în mințile lor.(…) Mă uitam la imaginile cu tancurile de la televizor și retrăiam în mintea mea imaginile pe care le vedeam în copilărie pe televizor cu cel de al Doilea Război Mondial și am zis că ei au rămas la stadiul acela, acelui atac cu tancuri, cu armată care să stea la graniță. Dar acum te întreb pe tine, dacă eu nu vreau să fac un război, de ce pun 100 000 de soldați la graniță?(…)  Eu trăiesc în America de 30 și ceva de ani. Ziua în care America se coalizează cu Rusia, eu mă rad în cap.”, a declarat Carmen Harra în urmă cu aproximativ două luni.

Carmen Harra, despre planurile lui Vladimir Putin în România
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra, dezvăluiri despre intențiile liderului rus în țara noastră

Ne putem aștepta la un atac al lui Vladimir Putin în România?

Carmen Harra a transmis previziuni optimiste în privința țării noastre. Aceasta a explicat într-o intervenție cu Adriana Bahmuțeanu care este rolul României în acest conflict. Vedeta de peste ocean susține că Vladimir Putin nu intenționează să invadeze teritoriul nostru, acest conflict nefiind destinat României.

„Eu zic, Putin, în mintea lui machiavelică, este cred că cel mai machiavelic care a existat vreodată, el are intenții foarte serioase. El nu are treabă cu România, e părerea mea personală. Vă spun ce simt eu și ce cred eu. Nu intră spre România, nu are nimic cu România. Război în România nu, dar că ei o să intre spre Crimeea, da, absolut.”, a mai spus Carmen Harra.

Pe de altă parte, în urmă cu un an de zile, Carmen Harra prezicea faptul că anul 2022 urma să fie unul special, în care vor avea loc schimbări și răsturnări de situație, în special în state precum Rusia, Franța și SUA. De asemenea, în perioada următoare de după conflict ne vom aștepta la probleme din punct de vedere economic.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *