Căutat de doi ani, un bolid de lux a fost găsit la Giurgiu de Poliția de Frontieră; șoferița are acum dosar penal

O femeie, în vârstă de 47 de ani, cetăţean român, este cercetată penal după ce a încercat să introducă în ţară, prin PTF Giurgiu, un autoturism, tip SUV, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, căutat de autorităţile române de doi ani de zile.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în ţară, o femeie, în vârstă de 47 de ani, cetăţean român. Aceasta se afla la volanul unei autoturism, înmatriculat în România. Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul tip SUV, marca Jeep, model Grand Cherokee, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autorităţile române din data de 16.11.2022”, se arată într-un comunicat de presă, emis duminică, de ITPF Giurgiu.

Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.