Cazul Caracal. Ce s-a găsit în curtea casei lui Gheorghe Dincă, la mai bine de un an de la dispariția fetelor. Descoperire șoc

Cazul Dincă încă a rămas prospăt în memoria tuturor românilor, fiindcă a fost unul dintre cele mai șocante cazuri din ultimii ani, în care două tinere, Alexandra și Luiza, au fost abuzate sexual după care ucise fără mila. Au tot apărut speculații conform cărora fetele ar fi, de fapt, în viață, folosite pentru trafic de persoane în altă țări, însă această ipoteză nu a fost niciodată dovedită.

Ce se întâmplă acum la casa lui Gheorghe Dincă

În urmă cu câteva zile, un fost concurent de la Puterea Dragostei a mers să vadă casa lui Gheorghe Dincă, unde au avut loc ororile menționate, la mai bine de un an de la evenimentele teribile din Caracal. Este vorba despre Robert Ionescu, fost concurent la Puterea Dragostei, care s-a decis să filmeze un vlog la casa lui Gheorghe Dincă, supranumit ”Monstrul din Caracal”.

Casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă este, în prezent,  încuiată cu un lacăt mare, iar de poartă sunt încă lipite două fotografii cu victimele acestuia: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În curte domnește haosul: vegetația a crescut enorm și a acoperit aproape toată suprafața., astfel ca bălăriile au invadat curtea lui Gheorghe Dincă, fiind vizibile încă din drum.

Ce se intampla acum la casa lui Gheorghe Dinca

Roebrt Ionescu, descoperire șocantă la casa lui Gheorghe Dinca

Descoperire șoc făcută de Robert Ionescu

Robert Ionescu a reușit să filmeze și în interiorul casei, printr-o fereastră spartă. Din câtea s-a observat, în camere pare să nu mai existe nici un obiect de mobilier iar firele electrice sunt smulse din pereți. Mai mult ca sigur asta s-a întâmplat după perchezițiile poliției, când criminaliștii, din cauză că nu găseau probele, au căutat până și în pereții casei.

Însă ce a descoperit Robert Ionescu în casa lui Dincă este șocant, fiind vorba despre tunelul pe care Gheorghe Dincă l-ar fi săpat pe sub casă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a filmat camera din care respectivul tunel ar pleca, însă a spus că nici el nu știe exact scopul pentru care acesta a fost săpat.

”Aici se zice că și-a săpat pod pe sub casă. Uitați cum e înauntru, aici. Aici avea nu știu ce pod pe sub casă. E un tunel, vine așa și ajunge cam pe aici. Cel puțin așa am înțeles”, a spus Robert Ionescu, potrivit WOWbiz.

Robert Ionescu a mai descoperit și o cameră de luat vederi aflată la etajul 1 al casei lui Gheorghe Dincă. Se pare că nimeni nu știe exact cum a ajuns această cameră să fie montată acolo și nici cine a instalat-o, mai ales că Gheorghe Dincă nu a avea camere de luat vederi înainte de cumplitele crime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *