Ce studii are de fapt Codruța Elena Filip, noua șefă de la conducerea Spitalelor Regionale în Ministerul Sănătății. Reacția incredibilă a lui CTP

Cristian Tudor Popescu a comentat în stilul său caracteristic scandalul momentului! Jurnalistul a spus despre tânăra cântăreață de 24 de ani, care a fost angajată fără concurs la Ministerul Sănătății pentru a se ocupa de Spitalele Regionale, că nu este singurul model din minister. Așadar, i-a găsit și pereche! Tânăra a avut prima reacție și a spus exact ce studii are.

Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul din Ministerul Sănătății. Tânăra Codruța Filip și-a prezentat studiile pe Internet

”Presa a dat în fapt că în calitate de consilier în ministerul Sănătății, însărcinată cu monitorizarea Spitalelor Regionale, a fost angajată fără concurs o duduie fotopmodelă, care este și șanteză. Premierul Orban a răspuns aceleiași prese în legătură cu subiectul: „Întrebări serioase n-aveți?” și a făcut trimitere la ministerul Sănătății. Dl Nelu Tătaru a cerut o anchetă internă.

Niște suferinzi, rude ale unor morți, sau simpli cetățeni dependenți de sistemul sanitar de stat s-or fi indignat în fața acestui matrapazlâc sinistru. Le spun că n-au de ce: încă dinainte de pandemie, în ditamai funcția de secretar de stat al ministerului Sănătății se află, tot fără concurs, fotopmodelul Andrei Baciu, care nu știu dacă și cântă, că de vorbit despre medicină, l-am auzit…Dacă da, atunci poate face un frumos duet cu șanteza de 24 de anișori, să cânte pe nas pe la prohoade, ca reprezentanți ai ministerului Sănătății, că e nevoie mare…”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul din Ministerul Sanatatii. Tanara Codruta Filip si-a prezentat studiile pe Internet

Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul din Ministerul Sanatatii. Tanara Codruta Filip si-a prezentat studiile pe Internet

Codruța Filip a răbufnit pe Internet, unde și-a prezentat diplomele și studiile

Codruța Filip, despre care s-a scris că a fost angajată fără concurs în Ministerul Sănătății a spus că are tot dreptul să ocupe funcția respectivă, contrazicându-l astfel chiar pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care a spus că tânăra nu are contract de muncă la instituția condusă de el.

Cântăreața-model a izbucnit pe Internet, unde și-a prezentat toate diplomele pe care le are. “NU ESTE POSIBIL AȘA CEVA! Sunt mii de femei frumoase în țara aceasta! Întrebarea mea este: toate sunt incompetente pentru că “arată bine?”

1. Am studiat ani de zile, ca să ajung acum să ocup în deplină LEGALITATE un post de CONSILIER DEBUTANT, pentru care nu este necesară EXPERIENȚĂ, ci sunt cerute doar studii în științe sociale (unde intră și DREPTUL) sau inginerești, nicidecum STUDII MEDICALE!!!

Un articol de presă mentiona: ,,Codruta-Elena Filip a ajuns “consilier debutant” la doar 24 de ani”. Dar când ar trebui să “debutez” în profesie? La 40?

Am terminat studiile liceale cu BRIO (medii foarte mari), am diplomă de licență în DREPT, la o universitate de stat de prestigiu, cu studiile făcute la ZI, BUGET, la fel și diploma de disertație la care am obținut NOTA 10!!!! Toate acestea sunt mai mult decât suficiente pentru a ocupa un astfel de post!

”Din această cauză, tinerii pleacă din țară”

2. DA, în timpul meu liber sunt și ARTIST. Poate alți colegi au alte hobby-uri, cum ar fi tenisul, voleiul etc. Ei bine, EU CÂNT! Pasiunea mea este MUZICA! Și deja se împlinesc 10 ani de când am o carieră artistică. Așadar, care este problema? Cu ce afectează acest lucru activitatea mea din cadrul Ministerului? Am urmat cursurile de canto ale “Palatului Copiilor” din IAȘI, am participat la numeroase concursuri naționale, internaționale, m-am implicat în numeroase proiecte, am fost PR-ul Asociației Studenților la Drept aproximativ 3 ani, am participat la multiple traininguri, am făcut internship la GUVERNUL ROMÂNIEI, unde am intrat după o selecție riguroasă printre primii 220 din 3600 de candidați, internship la Palatul Parlamentului, am obținut în anul 2014 diplomă de excelențã pentru “TINERI DE VALOARE AI IASIULUI”! AM MUNCIT PENTRU CEEA CE AM OBȚINUT! Mi se pare injust să discriminezi în așa fel o persoană care este de altfel, mai mult decât CALIFICATĂ pentru funcția pe care o are, doar pentru activitățile pe care le desfășoară în TIMPUL LIBER!

3. Am fost evaluată și selectată CONFORM PROCEDURILOR pentru acest post! Am depus dosar, m-am prezentat la interviul de selecție, unde m-am clasat pe prima poziție și am obținut un punctaj bun! Și pot da acest interviu din nou, la orice oră, oricând!

4. Postul este pe perioadă determinată, pe parcursul stării de alertă, scos spre ocupare printr-o metodologie aprobată prin ordin de ministru!

5. Nu este posibil să aplici pentru un post pe care l-ai găsit pe internet, FIIND FĂCUT PUBLIC, și să-l ocupi cu BRIO, iar apoi să fii discriminat pe motive de gen, activități desfășurate în afara orelor de muncă etc.

DIN ACEASTA CAUZĂ, TINERII PLEACĂ DIN ȚARĂ! Pentru că nu li se acordă șansa de A DEMONSTRA, fiind judecați după ASPECT și nu numai! Iar dacă li se acordă sansa, sunt târâți prin noroi!!! Nu îmi doream să fac publice aceste documente care sunt ale mele, sunt PERSONALE, dar nu se mai poate! Misoginismul acesta a ajuns mult prea departe!!!
Atât am avut de spus!

P.S. Dacă în loc să vă focusati pe problemele reale existente si faceți can-can, NE MERITĂM SOARTA!”, a scris Codruța Filip, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *