Ce afaceri are celebrul Gianluca Vacchi în Italia. Cu ce se ocupă acum și cum și-a construit imperiu

Îl știm cu toții pentru că este o celebritate, un superstar Instagram, milionar și pentru că are un stil de viață plin de modă, opulență și personalități. Playboy-ul italian, Gianluca Vacchi, a devenit cunoscut în întreaga lume grație stilului său excentric și nonconformist, având mare priză la public. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost dintotdeauna ceea ce este acum. Când avea 40 de ani, acesta a suferit o mare transformare, părăsind rândurile oamenilor de afaceri în ceea ce privește aspectul fizic. Cu ce se ocupă acum și cum și-a construit un întreg imperiu, în continuare.

Ce afaceri are celebrul italian Gianluca Vacchi

Astăzi, Gianluca Vacchi are 54 de ani, iar averea sa a fost evaluată la 450 de milioane de dolari, ceea ce îl plasează pe același nivel cu Tyler Perry, celebrul scriitor și actor în industria filmului. Milionarul italian s-a născut în orașul Bologna, în 1967, într-un moment în care familia sa o ducea foarte bine din punct de vedere financiar.

Cu șase ani înainte de nașterea sa, tatăl lui Vacchi punea bazele unui întreprinderi producătoare de echipamente de ambalare, care s-a dovedit ulterior una reușită. În țara sa natală, fermecătorul dansator a devenit celebru deoarece se afla mai mereu în compania unor modele și a jucătorilor de fotbal.

În prezent, o însemnată parte din averea sa provine din acțiunile familiei sale la firma IMA, companie din care a făcut parte, ca membru al consiliului de administrație, în anii 90. Printre firmele administrate de milionarul italian sau cele în cadrul cărora deține acțiuni se numără și:

  • SEA Societa Europea Autocaravan SpA (un producător italian de autovehicule) – deținută integral de Gianluca;
  • Fin Vacchi Finanziaria Vacchi Corporation (pentru producerea și prelucrarea produselor farmaceutice, alimentare și cosmetice) – aici, italianul se numără printre membrii consiliului de administrație;
  • Toy Watch și Eurotech – în care milionarul a cumpărat o parte din acțiuni.

Chestionat de jurnaliști cu privire la timpul pe care l-a dedicat muncii, Gianluca Vacchi a spus că a avut noroc cu rudele sale și că există oameni din familia sa și din cercul său de prieteni care pot lansa și susține activități antreprenoriale de succes.

Citește și: Bill Gates și soția sa, Melinda, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Ce se va întâmpla cu averea afaceristului

Cu ce se ocupă acum și cum și-a construit imperiu

Fiind dintotdeauna îndrăgostit de muzică, celebrul italian a considerat că niciodată nu e prea târziu pentru a face ceea ce-ți place, astfel că la vârsta de 49 de ani a debutat în industria muzicală.

Ce avere are Gianluca Vacchi, milionarul dansator din Italia
Ce avere are Gianluca Vacchi, milionarul dansator din Italia

Aveam alte obiective pe atunci, dar muzica a fost mereu prezentă în viața mea. Mi-am făcut publică această pasiune abia la 48 de ani. Când aveam 20 de ani visam să fiu om de afaceri. Voiam doar să fac bani, bani, bani. Dar mi-am dat seama că ceea ce contează cu adevărat este timpul.

M-am gândit mereu că dacă m-aș apuca de muzică, m-aș îndrepta spre reggaetton. Când am început să dansez pe muzică latino, toți cântăreții din zona aceasta m-au contactat și m-au rugat să dansez pe piesele lor. Și așa ne-am împrietenit. Am colaborat cu Luis Fonsi, Yandel, Sebastian Yatra. Urmează să lansez ceva cu Becky G“, a povestit Gianluca Vacchi.

Totodată, vedeta face bani și din postura de influencer, reușind să facă mereu valuri în mediul online. Starul Instagram își împărtășește stilul de viață pe rețelele de socializare, mărturisind că își dorește să fie o sursă de inspirație pentru fanii săi, cărora vrea să le insufle pasiune pentru yoga, sport și muzică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *