Ce le-a spus olandezul suspect de uciderea fetiţei poliţiştilor care l-au lăsat să plece

Principalul suspect în cazul fetiţei ucise este un bărbat de 47 de ani din Olanda, susțin surse din anchetă. Înainte de găsirea cadavrului, individul a fost luat la întrebări de polițiști, fără să fie însă și reținut.

Se pare că biata copilă ar fi fost răpită vineri de un cetățean străin, dusă pe un câmp și omorâtă în nici jumătate de oră. Surse din anchetă spun că principalul suspect este un cetăţean olandez, care ar fi plecat din România după câteva ore după ce i-ar fi luat viaţa micuţei.

Înainte de găsirea cadavrului, individul a fost luat la întrebări de polițiști, fără să fie însă și reținut. Le-a spus oamenilor legii că era în trecere prin ţara noastră, apoi a fost eliberat. Între timp ar fi părăsit România.

MIHAI DINCĂ, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: „La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Existî un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.

Cadavrul era acoperit cu o folie şi de aceea nu a fost văzut decât atunci când a trecut elicopterul şi l-a dezvelit.

Dacă va fi prins, cel vinovat de moartea fetiţei risca să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani.

sursa : stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *