Ce mai face amanta lui Ciprian Marica la jumătate de an de când au fost prinși în “flagrant”. Soțul Anei Munteanu a luat o decizie surprinzătoare

S-a aflat ce face amanta lui Ciprian Marica, la 6 luni de la apariția imaginilor rușinoase din hotelul unde aceștia au păcătuit. Cel care i-a surprins în flagrant a fost chiar soțul Anei Munteanu, care le-a bătut la ușa de hotel, iar cel care a răspuns a fost chiar Ciprian Marica. Acesta a ieșit doar cu un prosop legat în jurul taliei.

Ce mai face amanta lui Ciprian Marica

Imaginile au făcut înconjurul internetului și toată țara a aflat de ele. Cu toate că au apărut acum șase luni pe Internet, se pare că incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de un an de zile. Încă nu se știe cine a publicat imaginile respective, deși Ciprian Marica a făcut plângere la poliție, deoarece cineva a vrut să-i facă rău publicând imaginile compromițătoare.

Fosta amantă a lui Ciprian Marica s-a vopsit blondă

Cu tot scandalul iscat în urma acestui incident, se pare că Ana Munteanu și soțul ei sunt mai fericiți ca niciodată. Antrenoarea de fitness și-a schimbat culoarea de păr, parcă pentru a nu mai fi recunoscută, dar este în continuare cu soțul ei, care a decis să-i mai acorde o șansă.

Ce face fosta amanta a lui Ciprian Marica

Ce face fosta amanta a lui Ciprian Marica

Soțul o iubește mai ceva ca înainte de episodul hotelului

Pagina de Facebook a antrenoarei abundă în fotografii împreună cu soțul ei la munte, la mare, peste tot sunt împreună, de parcă bărbatul nu ar mai vrea s-o scape din ochi pe soția adulterină. Cu toate acestea, sunt zvonuri care spun că aceasta ar fi călcat din nou strâmb.

Nici pentru Ciprian Marica nu a fost chiar așa simplu cum ne-am gândi, deoarece a avut de dat explicații acasă. Se pare că explicațiile au fost plauzibile, deoarece este în continuare cu Ioana, mama copilului său.

Conform apropiaților, Ioana a aflat chiar de la soțul încornorat despre scandalul sexual. A urmat o perioadă extrem de tensionată însă, în cele din urmă, frumoasa blondă pe atunci, de profesie medic, a decis să mai dea o șansă relației lor.

La câteva săptămâni de la izbucnirea scandalului, fostul internațional a postat un mesaj pe conturile sale de socializare în care a admis faptul că a greșit și și-a cerut iertare familiei, în special iubitei sale, Ioana.

Fosta amantă a lui Marica a și făcut schimbări radicale din punct de vedere fizic. S-a vopsit blondă și arată mai bine ca niciodată. Postează fotografii în costum de baie, care lasă să se vadă formele ei fără cusur. Cum era de așteptat, cele două familii au întrerupt orice legătură, deși până la episodul hotelului erau foarte apropiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *