Celebra cântăreaţă care a rămas fără bluză la concertul de Revelion. Cum a “dres” situaţia. Video

Pandemia de coronavirus nu i-a împiedicat pe oameni să petreacă în nopatea de Revelion. Peste tot în lume, trecerea în Anul Nou s-a sărbătorit cu focuri de artificii și concerte. Una dintre cele mai în vogă cîntărețe din lume s-a confruntat cu un incident neașteptat în timpul spectacolului său, care a făcut rapid înconjurul lumii. „Toată lumea se uită acum la mine”, a afirmat aceasta.

A rămas fără bluză la concertul de Revelion

După ce a început noul an în cadrul emisiunii sale speciale de Revelion de la NBC, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani a avut parte de un moment inedit. Aceasta a rămas fără bluză, dar a gestionat cu abilitate accidentul vestimentar.

Momentul a avut loc după ce Miley Cyrus interpreta hitul ei „We Can’t Stop” și a trecut la o altă melodie cunoscută, „Party in the U.S.A”. În timp ce se plimba pe scenă într-o ținută argintie, Cyrus a putut fi văzută ținându-se de bluză în timp ce cânta versurile de început atinutale melodiei, apoi s-a dus în culise, în timp ce trupa ei a continuat să cânte.

Miley Cyrus a trebuit să improvizeze rapid și să-și schimbe ținuta, în mijlocul primului refren al piesei, „Angels Like You”, apărând pe scenă într-un  blazer roșu pe care îl purtase și mai devreme,

Toată lumea se uită cu siguranță la mine acum. Sunt în cele mai multe haine pe care le-am purtat vreodată pe scenă”, a glumit Cyrus, notează people. com.

Miley Cyrus, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din SUA

Emisiunea specială, care a fost difuzată pe NBC și pe Peacock, a fost filmată la Miami, în timp ce națiunea se confruntă cu pandemia Covid-19 și creșterea numărului de cazuri din cauza răspândirii variantei Omicron.  Celebra cântăreață și-a încheiat spectacolul cu câteva urări pentru Anul Nou.

„Cu toții am învățat că trebuie să ne așteptăm la orice și le doresc tuturor celor de aici din Miami și tuturor celor care urmăresc de acasă un 2022 fericit, cu sănătate. Vă mulțumim că ați făcut seara asta posibilă”, a spus Miley Cyrus la finalul spectacolului.

Miley Cyrus este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din SUA și a devenit celebră pentrul rolul ei din seria Hannah Montana. Cântăreața a vândut până acum peste Miley Cyrus a vândut peste 14 milioane de albume.

SURSĂ ARTICOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *