Cine este, de fapt, tânărul care l-a călcat în picioare pe fiul Luminiței Anghel. A fost concurent la Vocea României

Fiul Luminiței Anghel trece printr-o perioadă dificilă. Tânărul a fost agresat de un alt bărbat. Se pare că cel care l-a călcat în picioare pe fiul artistei este o persoană cunoscută. Acesta este un fost concurent al show-ului Vocea României.

Cine este agresorul fiului Luminiței Anghel

David Pușcaș, fiul artistei, a avut parte de clipe de groază. Acesta a fost bătut în propria locuință de un alt tânăr. În urma agresiunii, David s-a ales cu răni grave, pe care le-a dovedit printr-o postare online, în care a povestit totul.

Se pare că cel care l-a bătut crunt pe fiul Luminiței Anghel este un fost concurent la Vocea României. Tânărul se numește Robert Reamzy și a participat la show-ul de televiziune în 2014. Din nefericire, agresorul lui David este un tânăr extrem de sensibil din punct de vedere emoțional. El a plecat de acasă la vârsta de 11 ani pentru că avea conflicte nenumărate cu părinții. De altfel, Robert Reamzy a dormit pe străzi și a fost nevoit să cânte manele la petreceri pentru a se întreține.

Robert Reamzy, agresorul lui David Pușcaș

Robert Reamzy, agresorul lui David Pușcaș

Ce spune David Pușcaș despre evenimentul nefericit

David Pușcaș a povestit întreaga situație pe contul său de socializare. Detaliile sunt cu adevărat cutremurătoare.

“Scriu aici cu o situație extrem de delicată. În primul rând vreau să anunț că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job și să ajung la un prieten. Situația a fost în felul următor. Eu mi-am expus o părere sinceră despre Robert Reamzy la un prieten comun. Acest prieten, pentru că așa îl consideram, plecase de la mine și după 20 de minute îmi scrie întrebându-mă dacă mai sunt acasă. Evident îi scriu că da și oricum eu trebuia să plec așa că ieșeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert, pe care probabil îl știți de la Vocea. Au intrat la mine în casă și de acolo a început totul. Robert începuse să îmi reproșeze ce am zis de el și să devină agresiv. A început să îmi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam, eu rugându-l să iasă din casa mea. Apoi a sărit cu pumnii, m-a călcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul și sunt lovit la cap și la ochi. Nu știu cum să anunț autoritățile. Sunt efectiv șocat. O să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că m-a amenințat că se va întoarce. Vreau să se știe că e un om periculos și mai ales felul în care m-a atacat. Și eram efectiv fără apărare. Putea să mă omoare în casă.”, a scris fiul Luminiței Anghel pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *