Cine l-a protejat atâția ani pe cămătarul Mihnea Boerescu…

Despre Mihnea Boerescu am scris mult, am prezentat cazuri cu oameni dați afara din casă pentru o mie de euro, în plină iarna. L-am anunțat și pe primarul din Bolintin Deal și pe șefii din PNL Giurgiu. Am adus o femeie din Bolintin în ședința Consiliului Județean Giurgiu, dar consilierii PNL au sărit în apărarea lui Boerescu… De ce ?!! Veți afla curând din paginile ziarului nostru…Veți afla cine și de ce l-a acoperit pe Boerescu… Sunt mii de oameni înșelați și cărora li s-a luat toată munca de o viață… cu ajutorul unor notari, primari și judecători… este o caracatiță cu brațe foarte lungi în cazul Boerescu…

Banica Emilian !Tu si cloaca ta de camatari ati facut comuna de ras ! Bolintinenii sun oameni muncitori si nu doresc asa elemente negative printre ei . RUSINE !

تم نشره بواسطة ‏‎Marius Adomnitei‎‏ في 18 يناير، 2018

”Săracul” primar Emilian Bănică din Bolintin Deal, nici nu a trecut de ani de zile prin comuna unde este primar… nu a văzut sutele de bannere prinse pe stâlpii de electricitate și pe toți copacii prin care cămătarul Mihnea Boerescu anunța că vinde și cumpără terenuri… Nici plângerile a sute de oameni înșelați de Boerescu nu le vede primarul Bănică… nici despre sediul PNL din Bolintin Deal nu știe nimic domnul Bănică Emilian, el fiind șeful PNL de acolo?!!! Îi vom spune noi!!!
COMENTARII primite de la cititori:

”Comuna Bolintin Deal s-a dezvoltat exclusiv datorită parcului industrial. Nu s-a reușit absortia unui euro din fonduri europene. S-a asfaltat în 2016 (cu o luna inaintea campaniei de la locale) pe datorie ! Un credit pe 10 ani pe care nici macar nu am început sa il platim. Cand noi inotam in noroi in 2015, comunele invecinate erau asflatate de ani de zile. Canalizarea e un vis , apa curentă este roșie, nepotabila si fara presiune. Si la toate astea pot adauga multe altele. Orice ar fi fost primar ar fi reusit sa asfalteze pe datorie. Iar parcul industrial este inceput pe vremea fostului primar. Tot ce a reusit cu acest parc industrial a fost sa faca niste suprapuneri cadastrale de neimaginat, motiv pentru care unele au inceput sa plece din Bolintin Deal (Ruuki-investitie de 10 milioane de euro), iar altele au procese interminabile pe rol. Sa nu mai vorbim de drumurile betonate exclusiv de firmele investitoare din zona… Eu m-am nascut si am crescut in aceasta comuna. Eu nu trec doar prin centrul comunei (acolo unde e noua Primarie, adica fostul camin cultural modernizat si sensul giratoriu).

Sa vorbim si de parcuri. Sunt amenajate in curtea fostului boier Băleanu (actual Spitalul Bolintin ). Acolo erau pomi plantați de zeci de ani. Ce s-a facut concret acolo ? S-au facut cateva alei, s-au taiat unii arbori si arbusti, cateva cosuri de gunoi si gata parcul. Stiti ca acolo copiii nu au unde sa mearga la toaleta? Stiti ca se duc in boscheti, pentru ca toaletele se tin inchise? Stiti cat a costat comuna Bolintin Deal aceste parcuri si cine le-a facut??? Stiti ca terenul de tenis e donat de catre KLG Romania ?” (Nicu Costinaș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *