Cleopatra și Pavel Stratan vor să dea lovitura pe plan muzical. “O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult”

Cleopatra și Pavel Stratan vor să dea lovitura pe plan muzical. Cei doi au acordat un interviu în care au dezvăluit amănunte interesante despre planurile pe care le au, pentru anul viitor

“Am fost absentă, dar am făcut canto, pian, teatru. Îmi place să gătesc, dar muzica rămâne pe primul loc. Pot să zic că mi-am trăit frumos copilăria, chiar dacă am avut multe concerte. Am avut și prieteni, niciodată n-am lăsat copilăria pe primul plan. Eu sunt mândră că sunt fiica lui și că mă încurajează și avem un raport deschis.”, a spus Cleopatra Stratan la “Star Matinal de Weekend”.

“O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formație noi cu doi cu încă o persoană. Din toamnă, la anul pe timpul ăsta o să lansăm un album pe genul familia Stratan. Cleopatra pentru mine este cel mai cuminte copil, care m-a înțeles dintr-un cuvânt și sper să aibă toți părinții așa copii ascultători și modești”, a spus și Pavel Stratan, la “Star Matinal de Weekend”.

Cleopatra Stratan, fiica muzicianului Pavel Stratan, a revenit pe piață cu un nou videoclip. Simpatica fetiță care a făcut furori cu melodia “Ghiță” este acum total transformată.

După ce l-a tot așteptat pe Ghiță la portiță și a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, copilul-minune al anilor 2000, revine cu un nou single, însoțit de videoclip, „Te las cu inima“, compus de Sandor Biro.
Sursa:www.libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *