CE SIMBOLIZEAZĂ ȚINUTA LUI MEGHAN MARKLE PURTATĂ LA PRIMA APARIȚIE PUBLICĂ ALĂTURI DE REGINĂ

Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry pe 19 mai. Evenimentul fericit a atras după sine o atenție deosebită, Meghan fiind extrem de bine primită în Familia Regală. Iată că a venit timpul să își facă și debutul alături de Regină.

Joi, Regina și cu Meghan Markle au luat trenul regal și s-au plimbat până la Chester, Anglia. Acolo, cele două s-au dat jos îmbrăcate în niște ținute care au surprins publicul. Dacă Regina a optat pentru un palton verde lime, asortat la pălăria nelipsită, Meghan a ales o rochie crem, care îi venea ca turnată.

Află că Meghan a purtat o creație Givenchy, a designerului casei Clare Waight Keller, exact cea care a creat și rochia de mireasă a fostei actrițe. Ce spune asta despre ea? Ei bine, cel mai probabil reprezintă o încredere reciprocă și faptul că Meghan a fost foarte încântată de rochia sa de mireasă și de modul în care Clare a lucrat-o. Dovadă stă faptul că a apelat din nou la casa de modă franceză pentru prima apariție publică într-o călătorie solo alături de Regină.

Superba rochie crem are o curea în talie, care îi accentuează formele sublime și o capă pe umeri. Cureaua semnată tot Givenchy se vinde la prețul de 336 de lire, însă rochia a fost făcută pe comandă, ca atare nu are un preț public. Eleganța ținutei a fost completată de perechea de pantofi negri, ce poartă eticheta Sarah Flint și costă doar 264 de lire. E același brand de la care a ales și perechea de balerini purați la prima apariție publică alături de Prințul Harry.

Faptul că Meghan alege să poarte aceleași branduri și să colaboreze cu aceeași designeri ne arată că Ducesa de Sussex își cunoaște foarte bine stilul vestimentar și îi place să lucreze cu oameni în care are încredere și care înțeleg ce vrea ea și de ce are ea nevoie.

Meghan a strălucit cu părul lăsat în vânt la prima apariție publică alături de Regină. Abia așteptăm să vedem ce ținute a mai împachetat Ducesa în călătoria sa, care e abia la început. Cu siguranță nu ne va dezamăgi!

Sursa:www.verdict.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *