RIHANNA – COPERTA REVISTEI VOGUE IUNIE! ADEVĂRUL DIN SPATELE IMAGINII PERFECTE

Reporterul Vogue Chioma Nnadi susține că a întâlnit-o pe Rihanna în Paris, într-o noapte cețoasă de primăvară, într-unul dintre apartamentele hotelului Four Seasons, locul care servea drept birou vedetei pentru câteva zile.

Nnadi spune că Rihanna a întâmpinat-o îmbrăcată într-un halat de baie comfortabil și încălțată într-o pereche de pantofir la Fenty Puma. Întâlnirea a fost una amicală, iar artista s-a arătat extrem de prietenoasă cu ea, având chiar un moment de discuții ”ca între fete”.

Vedeta i-a mărturisit cu această ocazie că ceea ce a schimbat-o și a ajutat-o să se autodezvolte a fost trăirea în ”aici și acum”. Se pare că vedeta a avut chiar un moment în care ar fi clacat din cauza suprasolicitării, însă acum a învățat să-și gestioneze energia și să reușească să-și facă timp și pentru viața personală.

”Înainte, mă simțeam vinovată atunci când îmi luam timp pentru mine, dar mă gândesc că nici nu întâlnisem pe cineva care să merite. Până și mental, doar să mă țin departe de telefon, să fiu implicată total în prezent, asta m-a ajutat să mă dezvolt. Acum, când vin la muncă, sunt cu totul acolo. Pentru că anii trec. Sunt bucuroasă când îmi iau timp pentru mine. Sunt fericită. Nu știu dacă e prea multă energie pentru mine, însă știu că m-a lovit tare. E ca și cum sistemul meu de imunitate a cedat”, a declarat Rihanna pentru Vogue.com.

Înainte cu puțin timp de întâlnirea cu Chioma Nnadi, vedeta a postat pe pagina personală un mesaj referitor la faptul că a împlinit 30 de ani și ce înseamnă asta pentru viitorul ei: ”OK, acum am 30 și s-ar presupune să fac ce? Ar trebui să mă îngrijorez? Ar trebui să-mi congelez ovule? Voi ce faceți la 30 de ani?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *