Codrin Ştefănescu, săgeţi către conducerea PSD: Mulţi încep să-l regrete pe Liviu Dragnea. Atunci erau bătăioşi adevăraţi, nu mămăligi

„Multă lume a inceput sa-l regrete pe Liviu Dragnea. Si PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajosi care spuneau adevarul. Direct si fara ocolisuri! Care rupeau ecranele tv in confruntari deschise cu dubiosii aflati azi la guvernare. Barbati hotārâti, nu sclifositi speriati de propriile umbre. Bātāiosi adevārati, nu māmāligi! Si ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Sā dea de pāmânt cu toatā gasca asta galben-portocalie. Care ne sufocā,cu prostia si incompetenta lor, fārā sā aibe nimeni nici mācar o reactie…”, a scris pe contul său de Facebook Codrin Ştefănescu. 
Mesajul fostului secretar general al PSD vine la o zi după ce liderului interimar al PSD i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă în care prezenta măsuri despre relansarea economiei. Social-democraţii nu s-a remarcat în ultimele luni printr-o opoziţie foarte dură faţă de guvernare, social-democraţii fiind cei care au asigurat trecerea actualului Guvern, după ce tot acest partid l-a dat jos pe premier în Parlament. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *