Consiliul Județean Giurgiu, prezent la Summit-ul pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, pe tema Securității Ciberneticii în aviația civilă

La invitația Uniunii Naționale a Consiliior Județene din România, Consiliul Județean Giurgiu este reprezentat la evenimentul care se desfășoară la Palatul Parlamentului de Muzeul Județean ”Teohari Antonescu” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu. Meșteri populari își vor prezenta lucrările la standul expozițional. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să vadă costume populare specifice zonei, dar vor avea parte și de un spectacol oferit de ansamblul de dansatori.
Summit-ul pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, pe tema Securității Ciberneticii în aviația civilă este un eveniment care reunește un număr aproximativ de 300 de participanți, reprezentanți ai statelor membre, înalți oficiali internaționali, precum și decidenți privind politicile din domeniu.
Având în vedere că sărbătorim Centenarul Marii Uniri, organizatorii consideră că acest eveniment reprezintă o bună oportunitate de promovare a imaginii și tradițiilor românești, UNCJR fiind invitată să organizeze în cadrul acestui eveniment un stand de prezentare pe tema portului național, a tradițiilor și obiceiurilor specifice diferitelor județe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *