Să ne ierte bunul Dumnezeu dar nu înțelegem și…pace!

 Așa cum ați văzut și auzit în ultimele zile, Ludovic Orban și-a exprimat vehement acordul cu mesajele primite de la Departamentul de Stat al SUA.

Am mai văzut cum Ludovic Orban, președintele PNL s-a dezis total de declarațiile făcute de către Cătălin Predoiu, care nu era deloc de acord cu „somațiile” privitoare la legile justiției și nu numai.

Iată că și alte personalități ale PNL își arată dezacordul față de „trasul de urechi” al șefilor celor două camere, ba, chiar, șocant, și față de manifestațiile la care membri ai PNL și președintele Iohannis invită cu aplomb populația.

De ce spunem asta? Așa cum se știe, sau poate nu, șeful PNL Giurgiu este domnul Marin Anton, pe care l-ați cunoscut de prin toate partidele pe la care s-a perindat. Iată-l, deci, din acest an, și șef la PNL Giurgiu. Să-i urăm succes în activitate pentru că nu am avut posibilitatea să o facem până acum, și să-l rugăm, în zilele următoare, să ne acorde și nouă un interviu. Avem multe de aflat de la dumnealui.

La subiect! În seara zilei de 29 noiembrie 2017, adică fix acum două zile, a fost conferință de presă la PNL Giurgiu. Conferință cu … daruri pentru unii, și cu mirări pentru alții. .. citiți și dumneavoastră declarațiile din conferința de presă a domnului președinte Marin Anton și încercați să înțelegeți.

 „Klemm şi-a depăşit atribuţiile de simplu ambasador în România. Eu, personal, nu am fost şi nu sunt de acord cu asemenea manifestări, cum nu sunt de acord ca o manifestaţie de stradă să dea jos un guvern. Un guvern nu se dă jos în stradă, ci în parlament. Că strada poate atrage atenţia, poate manifesta, are tot dreptul să o facă. Dar nici atitudinea umilă faţă de SUA iar atitudinea ambasadorului excede orice prerogative. El trebuie să aibă mai mult respect faţă de România, aşa cum noi, românii, ştim să respectăm SUA la ei acasă”.

Ceea ce a declarat domnul Marin Anton este de bun simț și așa ar crede că este normal, orice român. Dar ce te faci când ești președintele unei filiale și ești în total dezacord cu spusele la TV și declarațiile vehemente ale șefului cel mare? Șef mare, care și-a certat, pe sticlă un…marcant! Ce faci?!! Dar ce crede lumea, că ăștia din PNL, din teritoriu, fac ce cred ei, „loco”, și la Centru sau la TV fac…„frumos”! Dacă era în fața unei camere de luat vederi națională, tot așa vorbea sau credea măritul domn Anton? Să te mai întrebi de ce a „murit” PNL…? Păi, nu s-a schimbat nimic de pe vremea ultimei blonde… în afară-i gardul, înăuntru leopardul.

Revenim cu întrebarea: ce fel de președinte de partid ești, când declari, în teritoriu, că ești împotriva manifestațiilor din stradă, iar șeful tău cheamă oamenii în stradă? Ce cred oamenii din organizația ta, când una văd și aud la TV, și alta le spui tu, ca șef de filială? Ce și pe cine să mai creadă?

Și, uite-așa se face că PNL Giurgiu a căzut rușinos în alegeri, oamenii fug și acum pe unde apucă și pe unde sunt primiți. Ce să crezi? Păi, nu mai crezi nimic, și nu-i crezi nici pe cei care, pentru niște bănuți din sacul mare și dodoloț al șefului, scriu și ei, tot la ordinul șefului, despre unii, despre alții…minciuni pentru că, oricum, nici nu le citește, nici nu le crede nimeni.

Unii scriu că…plătește șeful! Și el, oricum, el este vremelnic pe aici, mâine vine altul…doar de un mic amănunt uită unii „scriitori”: șeful, cu tot sacul lui dodoloț, nu va plăti daunele cerute pe la instanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *