Spune-mi  în care zi te-ai născut, ca să-ți spun cine ești…

Noi, REFLECTORUL DE SUD, ne-am născut într-o zi de 1. Și, ca să fim puțin egoiști, am zis să începem serialul zilelor de naștere și al personalității cu…1! Pentru că suntem primii, pentru că așa vrem să fim în permanență!

Deci…de azi începem cu data nașterii 1.

  1. Liderii

Personalitate: Fire puternică și independentă. Spirit de initiative și organizare, calități de lider. Gândire rapidă și foarte inventivă. Majoritatea celor născuți pe 1 sunt ambițioși, competitivi, apți să își croiască un drum în viață și dornici să atingă succesul. Nu le place să li se dicteze ce trebuie să facă  și au oroare de rutină. Curajoși, loiali și ușor idealiști, au nevoie de un scop, o provocare, un țel. Dețin darul minunat de a-I motiva pe ceilalți.

Defecte: Grabă, încăpățânare, gust pentru risc, agresivitate, individualism, dar și tendința de a forța nota când lucrurile nu evoluează în direcția sau în ritmul dorite.

Dragoste: Pasionați și înclinați către extreme. Se aprind rapid, sunt predispuși la iubiri fulgerătoare, le place să cucerească. Au magnetism și o sexualitate plină de forță.

Nu fiți supărați ceilalți, vom scrie și despre voi…în fiecare zi, ezoteristul nostru va semna condica de prezență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *