Domnul Nicolas Neagu (Vărăști)  anunță că este „Spaima ANAF”!

Cum sa dai „spaga legal”! Da! Da exista si asa ceva. Am sa va explic cum. De fapt legalitatea intervine atunci cand apelezi la DGA sau DNA. Cu totii cunoastem faptul ca autoritatile in special cei din ANAF sunt foarte „iubitori de arginti”, iar daca este asa, noi trebuie sa dam CEZARULUI CE ESTE AL CEZARULUI! Doar ca in cazul de fata vine la pachet si cu cativa ani de puscarie. Observam deci ca pentru situatia descrisa in continuare, NICIO autoritate nu ne invata cum sa facem… ei zic doar „sunati la 8008000 DGA…anticoruptie. Linia verde.. bla bla”. Sansele de reusita (adica sa probezi o fapta de corulptie fara un sprijin, fara a fi indrumat, pentru un cetatean de rand.. sunt foarte mici. In cazul de nereusita.. situatia s-a complicat grav, pentru persoana in cauza, deoarece si-ar atrage toata ura autoritatilor si a personajelor vizate. Acesta este motivul pentru care, romanii, accepta umilinta, si stau smeriti cu capul plecat in genunchi… si eventual… cu pantalonii macar lasati pana la genunchi. Ce aveti de facut: trebuie sa inregistrati ABSOLUT, dar ABSOLUT toate discutiile ocazionale cu functionarii ANAF. (veti vedea cat de importante vor fi, chiar si niste discutii banale). Inregistrarea efectuata cu mijloace personale (telefon, reportofon etc), chiar daca nu este Video, constituie un mijloc de proba exceptional. Atunci cand aveti intentia sa inregistrati, trebuie sa aveti grija, sa purtati discutia… pe terenul pe care va place, astfel trebuie sa faceti ca din intrebari si raspunsuri sa reiasa faptul ca functionarul a cerut sau cere, a primit sau urmeaza sa primeasca, ce a primit sau ce urmeza sa primeasca. (da, ce bine va vine haina de blana pe care v-am facut-o cadou, sau…imi pare rau ca nu am putut sa va ofer mai mult, atat am avut, nu am incasat mai mult, urmeaza sa mai primesc niste bani, iar atunci cu siguranta va voi mai face un cadou frumos)

Daca doriti sa probati o „fapta mai veche” petrecuta chiar si cu 5 ani in urma (eu am reusit asta),ca si in cazul de mai sus, trebuie sa purtati discutii foarte prietenoase (ca intre cei mai buni prieteni) cu persoanele  „vizate” sau cu persoane care au cunostinta despre fapta ilegala (primirea de mita). Din discutii trebuie sa reiasa cat mai clar faptul ca s-a dat, ce s-a dat, cat s-a dat, cine a luat… etc. Aceste discutii trebuie sa curga liber, fara ca sa fie fortate, astfel incat persoana in cauza, sa nu se prinda cumba despre ce i se intampla.

Retineti: faptul ca un functionar, recunoaste pe inregistrare (audio) ca a primit, pt sine sau altul o suma de bani sau cadou…. este proba MAXIMA posibila care-i va aduce direct o vacanta la puscarie. Oricat ar nega in fata procurorilor… aceasta negare in instanta nu face decat sa-i ingreuneze situatia.

Pasul 2. Dupa ce aveti aceste probe, apelati DGA sau DNA. In functie de competenta va vor ghida ei. Dupa ce le veti spune tot adevarul si le veti prezenta inregistrarile, SUNTETI PE MAINI BUNE. Functionarul, nu mai are nicio sansa.

Nota: daca veti reusi sa inregistrati video, astfel incat sa se vada (in cazul politistilor de exemplu) cum primeste bani un politist, restul cuvintelor.. nu mai au nicio relevanta.

Tineti minte: este clar ca functionarul v-a cerut suma de bani sau acel cadou, chiar daca nu reiese din inregistrari, SA NU UITATI SA DECLARATI CA FUNCTIONARUL V-A CERUT. Trebuie sa NU UITATI SA DECLARATI faptul ca VI S-A CERUT, direct sau discret, sau a scris pe un biletel, ca sa nu existe probe de voce.. etc (functionarii spagari, au invatat sa se fereasca si ei, dar daca urmati sfaturile de mai sus, nu au nicio sansa sa scape. Va spune un profesionist in DENUNTURI DE SPAGARI!

PUTETI PUNE FARA PROBLEME POZA SI NUMELE MEU LA ARTICOL.

Puteti spune ca sunt SPAIMA ANAF GIURGIU, sunt singurul din judet care a reusit sa trimita in judecata (la puscarie) inspectorii ANAF Giurgiu. Dosarul este 1019/2017 (Ghita Mihaela, Vlad Oana Petronela). Dosarul il gasiti pe portal Tribunal Giurgiu!

Iar… problemele ANAF cu mine sant doar la inceput. Voi cere daune tuturor functionarilor ANAF Gr care au facut abuzuri la adresa mea, adica: inspectori, sef serviciu, director adjunsct si director general, adica Velican si Silvana Constantinescu).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *