Și alți confrați se întreabă…DNA intra pe turnanta TelDrum si da peste Europrotect Security SRL

TelDrum a participat ca „terț susținător”. Numai în ultimii trei ani, această societate înființată se pare pe numele unui interpus al șoferului lui Dragnea, Mădălin Ioniță, a câștigat pe bandă rulantă licitații de zeci de milioane de euro în fiefurile baronilor din jurul lui Dragnea. Vorbim despre județe ca Dâmbovița, Olt, Ialomița, Buzău, Constanța, Giurgiu, Argeș…

S.C. Valahia Guard, condusă de Liviu Neagu, și-a câștigat concurență pe piața protecției din Teleorman. Este vorba despre firma S.C. Europrotect Security SRL, cu sediul în Alexandria. Administratorul acestei firme se numește Adrian Miu, fost angajat al Valahia Guard, în strâns parteneriat (nu știm exact pozițiile, transparența fiind o chestiune grea în Teleorman), cu Cristian Baicu și… Mădălin Ioniță. Firma a reușit să intre repede pe piață și să obțină contracte frumușele cu instituții importante din județ, spitalul județean fiind unul dintre primii clienți. Valahia Guard a început să piardă teren, în timp ce firma condusă din umbră de șoferul baronului câștigă contracte după contracte. Și nu se rezumă doar la județul Teleorman, pentru că, mai nou, S.C. Europrotect Security are un susținător terțiar care se numește… S.C. Teldrum SA. Și pentru a îndepărta orice îndoială, mai nou, mașinile unora dintre angajații Teldrum sunt colantate cu S.C. Europrotect Security. Evident, noi suntem proști și nu vedem toate aceste jocuri de culise, așa că putem fi furați după bunul plac al lui Dragnea și al șoferilor săi. Ceea ce înseamnă că ne merităm soarta, nu?

Revenind la S.C. Europrotect Security, această firmă a reușit să obțină, ca din întâmplare, contracte extrem de bune la nivel național. Și menționăm doar câștigarea unei licitații ce avea ca obiect asigurarea de servicii de pază umană la sediile Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, licitație orgaizată de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. Valoarea contractului respectiv depășeste un miliard de lei.

E cu zgomot de catuse asta. Stiti ca nu vorbesc sa ma vad erou…

(sursa: www.voceaclujului.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *